Echipe afectate de plecarea jucatorilor la Cupa Africii

De pe 14 ianuarie pana pe 5 februarie se va desfasura o noua editie a Cupei Africii, jucatorii ce trebuie sa fie in Gabon plecand deja de la echipele de club.

Ca de fiecare data, cel mai afectat campionat de top va fi cel al Frantei, acolo jucatorii din cele 18 echipe care vor lipsi disputand 359 jocuri in acest sezon. Urmeaza Premier League, unde acestia au totalizat 254 meciuri in care au intrat pe teren. Le urmeaza campionatele Belgiei (181), Italiei (125), Germaniei (60) si Spaniei (56), dintre campionatele mari.

Daca vorbim despre echipe afectate de plecarea jucatorilor la Cupa Africii, vom incepe cu Angers. Aceasta are 4 jucatori plecati la Cupa Africii. Contracandidatele la retrogradare Lorient si Metz au si ele multe goluri de umplut saptamanile urmatoare. Liderul Nice este si ea decimata, doi jucatori plecand la Cupa Africii, unul dintre ei fiind ivorianul Jean Seri, cu 8 pase de gol. Cum Coasta de Fildes este favorita la titlu, Seri ar putea lipsi aproximativ o luna de zile de la Nice.

Echipe afectate de plecarea jucatorilor la Cupa Africii

In Premier League Leicester este cea mai decimata echipa, cu 3 absente. S-ar putea ca si Liverpool sa resimta din plin pierderea lui Sadio Mane, golgheterul echipei, cu 9 reusite, acesta avand, de asemenea, 4 pase de gol. Absente la varf sunt si in campionatul Belgiei, acolo unde Anderlecht nu va putea conta in aceasta perioada pe serviciile a 3 jucatori. Algerianul Sofiane Hanni pare sa fie cea mai importanta piesa lipsa, acesta marcand 6 goluri, oferind tot atatea pase de gol.

Echipe afectate de plecarea jucatorilor la Cupa Africii

In Serie A Napoli va avea probleme in defensiva, acolo lipsind doi oameni de baza. Este vorba de Ghoulam si Koulibaly. Contracandidata sa la ocuparea locului 2, AS Roma, il va avea absent pe Salah. In Germania Schalke este singura echipa cu doi absenti, dar cu siguranta cea mai mare pierdere o va avea Borussia Dortmund, prin golgheterul campionatului, Pierre Aubameyang. In fine, in La Liga nu sunt prea multe echipe afectate de plecarea jucatorilor la Cupa Africii, de vreme ce doar 5 jucatori se duc in Gabon.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal Nigeria – Africa de Sud – Calificari Cupa Africii pe Natiuni Ponturi fotbal Nigeria – Africa de Sud – Calificari Cupa Africii pe Natiuni Sursa foto: goal.com Sambata, 10 iunie, de la ora 19:00, Nigeria joaca impotriva Africii de Sud, intr-un meci din Grupa E,...
Ponturi fotbal Coasta de Fildes – Guinea – Calificari Africa Cupa Natiunilor Ponturi fotbal Coasta de Fildes – Guinea – Calificari Africa Cupa Natiunilor Sursa foto: sptfm.ro Sambata, 10/06/2017, de la ora 23:00, Coasta de Fildes joaca impotriva celor de la Guineea, intr-un ...
Ponturi pariuri – Camerun – Ghana – Cupa Africii pe Natiuni Ponturi pariuri - Camerun - Ghana - Cupa Africii pe Natiuni sursa foto: skysports.com In aceasta seara de la ora 21:00 va avea loc disputa dintre Camerun si Ghana, din cadrul Cupei Africii, cele dou...