Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cota 2 zilnică din fotbal - 25-02-2021 - Claudiu Hood

Cota 2 zilnică din fotbal 25.02.2021 este alcătuită din două propuneri, cu start la ora 19:55. Vă recomand o cotă 1.95 marca Superbet. Pariază Acum sau Profită Live!
Leverkusen - Ponturi fotbal
Cota 2 zilnică din fotbal
February 25,2021
7:55 PM

Cota 2 zilnică din fotbal 25-02-2021 – Superbet

O cotă 1.95 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Superbet. Două evenimente pe seama cărora o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.


cota 2 hood


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓bonus sport superbet


Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 19:55!

 Superbet

  • Hoffenheim – Molde este evenimentul ce îl aștept cu mare interes.

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a celor de la Hoffenheim este cotată cu 1.34 la Unibet, egalul este cotat cu 6.10 la 888Sport iar o potențială victorie a celor de la Molde este cotată cu 9.00 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.


Live poți profita pe seama unor cornere executate pe final de eveniment, minim 2 cornere între minutul 75 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat după minutul 60, indiferent de scorul înregistrat în acel moment, gol înscris de oricine.

Live poți profita printr-un potențial gol marcat în ambele reprize.

Scorul înregistrat în manșa tur (3-3), goluri multiple putem avea și azi dragi prieteni,urmăritori.

Sunt două cluburi ce m-au ajutat mult în ultimii ani, atunci când a venit vorba despre un pariu axat pe numărul total de goluri înscrise.

10 goluri s-au marcat în urma ultimelor 2 meciuri disputate de către Hoffenheim.

23 goluri s-au înscris în urma ultimelor 5 evenimente încheiate de către Hoffenheim.

29 goluri s-au marcat în urma ultimelor 7 meciuri disputate de către Hoffenheim.

9 goluri s-au marcat în urma ultimelor 2 evenimente încheiate de către Molde.

23 goluri s-au înscris în urma ultimelor 5 meciuri disputate de către Molde.

42 goluri s-au marcat în urma ultimelor 7 evenimente încheiate de către Molde.

Intervalul 3-6 goluri marcate total în eveniment pare plauzibil, în opinia mea evident și sper și tu să ai aceeași opinie!

Live poți profita pe seama unor cornere executate pe final de eveniment, minim 2 cornere între minutul 75 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat după minutul 60, indiferent de scorul înregistrat în acel moment, gol înscris de oricine.

Live poți profita printr-un potențial gol marcat în ambele reprize.

Scorul înregistrat în manșa tur (3-4), elvețienii s-au impus remarcabil, goluri multiple putem avea și azi dragi prieteni,urmăritori.

Sunt 2 echipe ce m-au ajutat mult în ultimii ani, atunci când a venit vorba despre un pariu bazat pe numărul total de goluri marcate.

Leverkusen are de marcat goluri în acest eveniment dacă dorește calificarea, elvețienii vin cu gândul să mai înscrie măcar un gol, golurile vor fi multiple în mod cert și mă aștept să se înscrie rapid în meci.

9 goluri s-au marcat în urma ultimelor 2 meciuri disputate de către Leverkusen.

2o goluri s-au înscris în urma ultimelor 4 evenimente încheiate de către Leverkusen.

Young Boys vine după 7 victorii înregistrate consecutiv, unde au marcat 20 goluri.

Young Boys cu 13 victorii și 2 egaluri înregistrate în urma ultimelor 15 meciuri disputate.

Prezența lor în această fază a competiției nu este o surpriză ci rodul unor meciuri bune încheiate, Young Boys fără înfrângere suferită în urma ultimelor 15 jocuri încheiate.

Leverkusen sub rolul de club organizator a înregistrat doar 2 eșecuri în urma ultimelor 17 meciuri disputate.

Avem 2 cluburi ce își doresc calificarea, fiecare cu șansa lor, se începe prima repriză cu gol, acest lucru este categoric, în meci vom avea cel puțin 2 goluri, nu mă aștept la 7 ca în prima manșă, mă mulțumesc și cu 2 goluri înscrise total în eveniment, oricine să le înscrie!

Mă aștept să avem cel puțin un gol înscris în cadrul primei reprize și să fie marcate minim 2 goluri în eveniment, rubrica superbet – combos.

Sunt două meciuri unde putem avea cel puțin 5 goluri înscrise, eu mă aștept chiar și la 8-9 de ce nu. Două evenimente pe seama cărora ne vom axa în mod special live!


 


Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! 

Fiecare cotă are șanse mari de reușită, dacă analizați evenimentele individual.

O cotă 1.95 ce sper să vă fie cu folos! Să înregistrăm un nou succes împreună!ponturi hood


Casa de pariuri Superbet se numara printre operatorii de top din mediul offline care au incercat, si reusit, sa treaca in online. Oferta variata, dar si capacitatea de adaptare la cerintele clientului au facut ca Superbet sa-si pastreze statutul de “gigant” in domeniul jocurilor de noroc din Romania. In plus, Superbet a lansat pe piata si una dintre cele mai apreciate aplicatii pentru mobil, dotata cu multe functii interesante pentru utilizatori.


Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul