Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cota 2 zilnică din fotbal - 23-02-2021 - Claudiu Hood

Cota 2 zilnică din fotbal 23.02.2021 este alcătuită dintr-un singur eveniment, cu start la ora 22:00. Vă recomand o cotă 1.92 marca Superbet. Pariază Acum sau Profită Live!
Bayern - Ponturi fotbal
Cota 2 zilnică din fotbal
February 23,2021
10:00 PM

Cota 2 zilnică din fotbal 23-02-2021 – Superbet

O cotă 1.92 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Superbet. Un eveniment pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.


cota 2 hood


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓bonus sport superbet


Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 22:00!

 Superbet

  • Lazio – Bayern este evenimentul ce îl aștept cu mai mare interes.

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a celor de la Lazio este cotată cu 4.75 la Unibet, egalul este cotat cu 4.20 la 888Sport iar o potențială victorie a celor de la Bayern este cotată cu 1.75 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.


Live poți profita pe seama unor cornere executate pe final de eveniment, minim 2 cornere între minutul 75 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat după minutul 60, indiferent de scorul înregistrat în acel moment, gol înscris de oricine.

Live poți profita printr-un potențial gol marcat în ambele reprize.

Lazio ocupă locul 5, cu 43 puncte câștigate, cu șanse reale la ocuparea locului 3 în Serie A, încearcă o nouă prezență în Champions League și în toamnă.

Până la acest obiectiv, italienii fac parte deja din Champions League, Optimi de Finală unde îi întâlnesc pe Bayern Munchen, un meci greu, foarte greu pentru Lazio.

Lazio cu 8 victorii înregistrate în urma ultimelor 10 meciuri disputate.

Bayern vine după 2 pași greșiți, 3-3 cu Bielefeld și 2-1 înfrângere la Frankfurt.

Bayern ocupă fotoliul de lider evident în Bundesliga, totuși în urma pașilor greșiți efectuați – distanța a rămas de doar 2 puncte față de Leipzig.

Leipzig ce are cea mai bună defensivă din Germania. Bayern poate întrerupe forma slabă arătată din ultimele două meciuri disputate, prin acest meci ce îl dispută în Champions League cu Lazio.

Lazio sub rolul de club organizator vine după 7 victorii, șapte victorii unde au primit doar 3 goluri, dacă tratează meciul cum trebuie Bayern – nemții pot marca într-un singur meci cât au primit italienii în 7 meciuri câștigate.

Bayern în Champions League în ultimii ani este o mașină de goluri.

Bayern pornește ca favorită însă nu o să merg pe un 2 solist, astfel să avem o șansă în plus pentru a câștiga cota 2 zilnică – formată din doar acest eveniment.

Am ales șansa dublă x2 și interval 3-6 goluri marcate total în meci.

Mă aștept ca nemții să plece neînvinși și să avem între 3 și 6 goluri înscrise în eveniment.

O cotă 1.92 ce în opinia mea are șanse să fie câștigătoare, dacă și tu crezi acest lucru, plasează și câștigă!


 


Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! 

Fiecare cotă are șanse mari de reușită, dacă analizați evenimentele individual.

O cotă 1.92 ce sper să vă fie cu folos! Să înregistrăm un nou succes împreună!ponturi hood


Casa de pariuri Superbet se numara printre operatorii de top din mediul offline care au incercat, si reusit, sa treaca in online. Oferta variata, dar si capacitatea de adaptare la cerintele clientului au facut ca Superbet sa-si pastreze statutul de “gigant” in domeniul jocurilor de noroc din Romania. In plus, Superbet a lansat pe piata si una dintre cele mai apreciate aplicatii pentru mobil, dotata cu multe functii interesante pentru utilizatori.


Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul