Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cota 2 zilnică din fotbal 17-04-2021 - Claudiu Hood

Cota 2 zilnică 17 Aprilie 2021 are în componență un singur eveniment, meci ce consider că ne poate fi cu folos, începând cu ora 19:30. Vă recomand o cotă 1.95 folosind oferta operatorului de pariuri sportive online 888Sport.
Manchester City - Ponturi fotbal
Cota 2 zilnică din fotbal
April 17,2021
7:30 PM

 Cota 2 zilnică din fotbal 17-04-2021 – 888Sport

O cotă 1.95 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online 888Sport. Un eveniment pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.


cota 2 hood


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓

BILANȚ 9-7 generat
Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 19:30!

888SPORT


  • Chelsea – Manchester City este unul din evenimentele ce le aștept cu mare interes azi!

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a celor de la Chelsea este cotată cu 4.80 la Unibet, egalul este cotat cu 3.55 la 888Sport iar o potențială victorie a celor de la Manchester City este cotată cu 1.85 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.


Live poți profita pe seama unor cornere executate pe final de eveniment, minim 2 cornere între minutul 75 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat după minutul 60, indiferent de scorul înregistrat în acel moment, gol înscris de oricine.

Live poți profita printr-un potențial gol marcat în ambele reprize.

Live poți profita pe seama unor cornere executate, pe final de eveniment, minim 2 între intervalul 75 – fluierul final.

O nouă cotă 2 zilnică axată pe un singur eveniment și ce meci, Chelsea-City se luptă pentru acest trofeu, cum o pot face și pentru Champions League.

Atât Chelsea cât și Manchester City au un sezon bun în Champions cât și în Premier League. Cu un plus pentru City.

Plus ce mă duce cu gândul la faptul că Manchester City poate marca minim 2 goluri în cadrul acestui eveniment și cota mă ajută încât să o încadrez în Cota 2 zilnică.

Să fie al 10 lea succes al lunii, să fie a 8a câștigată în urma ultimelor 11 zile.

Traversez o formă bună în cadrul acestei rubrici, după ce startul lui 2021 a fost slab în rezultate pozitive.

Avem o nevoie impetuoasă de rezultate bune în această primăvară, este greu, de la startul pandemiei, dar nu imposibil, să fim încrezători că vom ajunge la vremurile din anii 2006-2016, fără lună pierdută!


 


Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! 

Fiecare cotă are șanse mari de reușită, dacă analizați evenimentele individual.

O cotă 1.95 ce sper să vă fie cu folos!ponturi hood


Multă lume pariază la casa de pariuri online 888sport, una care dispune de destule avantaje. Cel mai important pare a fi varietatea ofertei. Până la urmă, dacă o casă de pariuri nu prezintă o ofertă bogată, sunt șanse reduse ca ea să atragă utilizatori, 888sport prezentând o ofertă peste medie.

Aici includem și ponturi pariuri antepost, care în ultima vreme atrag tot mai mulți români. Un punct forte important în alegerea acestei case de pariuri este aplicația pe care 888sport ne-o oferă pentru dispozitivele mobile, atât pentru sistemul de operare Android, cât și pentru iOS. O platformă asemănătoare celei de la Unibet!


Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul