Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cota 2 zilnică din fotbal - 17-02-2021 - Claudiu Hood

Cota 2 zilnică din fotbal 17.02.2021 este alcătuită din două propuneri, cu start la ora 20:00! Vă recomand o cotă 1.92 marca Superbet. Pariază Acum sau Profită Live!
Atletico Madrid - Ponturi fotbal
Cota 2 zilnică din fotbal
February 17,2021
8 PM

Cota 2 zilnică din fotbal 17-02-2021 – Superbet

O cotă 1.92 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Superbet. Două evenimente pe seama cărora o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.


cota 2 hood


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓bonus sport superbet


Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 20:00!

 Superbet

  • FC Porto – Juventus este evenimentul ce îl aștept cu mai mare interes.

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a celor de la FC Porto este cotată cu 4.15 la Unibet, egalul este cotat cu 3.20 la 888Sport iar o potențială victorie a celor de la Juventus este cotată cu 2.10 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.


Live poți profita pe seama unor cornere executate pe final de eveniment, minim 2 cornere între minutul 75 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat după minutul 60, indiferent de scorul înregistrat în acel moment, gol înscris de oricine.

Live poți profita printr-un potențial gol marcat în ambele reprize.

Atletico Madrid este liderul la zi din La Liga, un lider ce pare a fi de neclintit de pe fotoliul de lider.

Ocupă fotoliul de lider, meritat, cu 54 puncte câștigate, cu 17 victorii, 3 egaluri înregistrate și doar o înfrângere suferită și cu un golaveraj 44-13, un plus adus aportului ofensiv în cadrul sezonului curent.

Precum menționam și în recentele video moderate din cadrul canalului de YouTube Ponturi Bune – Atletico Madrid are o medie de 2 goluri înscrise/eveniment și un gol primit în medie la 2 meciuri disputate.

Cu o super defensivă, o omogenitate remarcabilă și cu un aport ofensiv îmbunătățit – Atletico Madrid în mod normal nu poate pierde titlul de campioană în acest sezon.

Este o opinie personală, mulți poate încă speră ca Barcelona sau Real Madrid să producă surpriza, este greu însă, cel puțin așa lasă impresia Atletico prin jocul prestat.

Mă aștept ca Atletico Madrid să domine meciul, să atace, să genereze multiple faze pe poartă, ajung foarte ușor în careul advers și astfel se vor genera și golurile marcate.

Vă recomand un combo marca Superbet, din cadrul rubricii combos, selectați șansă dublă x2 și intervalul 2-6 goluri marcate în eveniment.

Mă aștept ca în această deplasare Atletico Madrid să nu piardă și să se înscrie între 2 și 6 goluri total.

Prin acest pronostic suntem protejați și dacă se ivește un X final, de tipul 1-1, 2-2, 3-3.

Surprize au tot avut loc în ultimii 2 ani, vor mai avea loc, sperăm nu și azi!

Real Madrid cu 49 puncte câștigate, la 5 puncte distanță de Atletico Madrid, Atletico însă are două meciuri mai puțin disputate și mă îndoiesc că în acest meci o să se împiedice, pierzând cele 3 puncte puse în joc.

Ar fi păcat ca Atletico Madrid să piardă din diferența mare acumulată față de urmăritoare, în urma unor meciuri facile de disputat.

Sper ca Atletico să surprindă plăcut și azi dragi prieteni,urmăritori!

Live poți profita pe seama unor cornere executate pe final de eveniment, minim 2 cornere între minutul 75 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat după minutul 60, indiferent de scorul înregistrat în acel moment, gol înscris de oricine.

Live poți profita printr-un potențial gol marcat în ambele reprize.

FC Porto se află în Primeira Liga la 10 puncte distanță de Sporting.

Sporting precum am menționat și lunile trecute o văd campioană certă, precum o văd și pe Atletico Madrid, pe Bayern Munchen, pe Manchester City și pe Inter.

FC Porto ocupă locul 2, loc dorit și de către Benfica și de către Braga.

FC Porto vine după 4 egaluri înregistrate, este loc de egal și cu Juventus, de ce nu, important pentru noi este ca bătrâna doamnă să înscrie măcar un gol în această deplasare, astfel am reuși să bifăm o cotă 2 zilnică.

Foarte multe pierdute în acest start de an, pe seama unui gol, de aceea și menționez în dese rânduri faptul că sunt articole informative, nimic nu este sigur, nimic nu mai este ce era la un moment dat.

Se prind bilete tot mai greu din păcate și sesiunile live par cele mai profitabile, pe termen scurt cât și pe termen lung.

Pe seama articolelor inspirați-vă!

Juventus se află în Serie A la 8 puncte de Inter, ocupând un loc modest 4.

Atât FC Porto cât și Juventus au șanse mari să piardă titlul de campioană în cadrul acestui sezon, Champions League este ținta lor, cine merge oare mai departe?

Juventus vine după două meciuri grele cu Napoli și Inter, unde nu au reușit să înscrie!

Îmi e greu să cred că vor ajunge la 3 meciuri fără gol marcat.

Juventus în acest meci trebuie să înscrie cât mai repede în eveniment, vezi și ieri seară cum Leipzig și Barcelona au fost dominate de Liverpool și de PSG.

În Champions League nu avem o favorită certă, în optimi, cel puțin nu în săptămâna curentă!

Șapte goluri s-au marcat în urma ultimelor 3 întâlniri directe.

Hai Juventus cu un gol marcat și cu speranța ca Atletico Madrid să se prezinte onorabil în restanța din La Liga și să câștigăm cota 2 zilnică!


 


Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! 

Fiecare cotă are șanse mari de reușită, dacă analizați evenimentele individual.

O cotă 1.92 ce sper să vă fie cu folos! Să înregistrăm un nou succes împreună!ponturi hood


Casa de pariuri Superbet se numara printre operatorii de top din mediul offline care au incercat, si reusit, sa treaca in online. Oferta variata, dar si capacitatea de adaptare la cerintele clientului au facut ca Superbet sa-si pastreze statutul de “gigant” in domeniul jocurilor de noroc din Romania. In plus, Superbet a lansat pe piata si una dintre cele mai apreciate aplicatii pentru mobil, dotata cu multe functii interesante pentru utilizatori.


Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul