Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cota 2 zilnică din fotbal 11-06-2021 - Claudiu Hood

Cota 2 zilnică din fotbal 11 Iunie 2021 este alcătuită din 2 evenimente. Vă recomand o cotă 1.93, folosind oferta operatorului de pariuri sportive Superbet. Pariază Acum și să înregistrăm un nou succes împreună!
italia
Cota 2 zilnică din fotbal
June 11,2021
9 45 PM

Cota 2 zilnică din fotbal 11-06-2021 – Superbet

O cotă 1.93 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Superbet. Două evenimente pe seama cărora o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.


cota 2 hood


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓Ultimele 3 luni

Bilanțul lunii Iunie – 4-6

Bilanțul lunii Mai –  15-16

Bilanțul lunii Aprilie – 16-14 


Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 21:45.

Superbet


  • Derry City-Bohemians este unul din evenimentele ce le aștept cu interes.

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a celor de la Derry City este cotată cu 3.40 la Unibet, egalul este cotat cu 3.35 la 888Sport iar o potențială victorie a celor de la Bohemians este cotată cu 2.25 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.


Live poți profita pe seama unor cornere executate pe final de eveniment, minim 2 cornere între minutul 75 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat după minutul 60, indiferent de scorul înregistrat în acel moment, gol înscris de oricine.

Live poți profita printr-un potențial gol marcat în ambele reprize.


Live poți profita pe seama unor cornere executate pe final de eveniment, minim 2 cornere între minutul 75 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat după minutul 60, indiferent de scorul înregistrat în acel moment, gol înscris de oricine.

Live poți profita printr-un potențial gol marcat în ambele reprize.


 


Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! 

Fiecare cotă are șanse mari de reușită, dacă analizați evenimentele individual.

O cotă 1.93 ce sper să vă fie cu folos! Să înregistrăm un nou succes împreună!ponturi hood


Oferta variată, dar și capacitatea de adaptare la cerințele clientului au făcut ca Superbet să își păstreze statutul de “gigant” in domeniul jocurilor de noroc din România. În plus, Superbet a lansat pe piață și una dintre cele mai apreciate aplicații pentru mobil, dotată cu multe funcții interesante pentru utilizatori.

Superbet nu a avut o misiune ușoară cu platforma online, la început a fost mult de muncă. S-a investit foarte mult iar în prezent concurează cu cei mai buni operatori de pariuri online din țară.

Superbet a avut grijă să își asigure o reputație în mediul offline, astfel că la trecerea și în online, avea deja o bază de jucători destul de mare. Investițiile în site n-au făcut decât să atragă noi jucători, care și-au dorit să mizeze la o casă de pariuri care alocă spre pariere sute de evenimente zilnic.


Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul