Cota 2 azi

Cota 2 zilnică - 08-03-2023 - Claudiu Hood

Cota 2 zilnică restantă 08 Martie 2023 este alcătuită din 1 eveniment, cu start la ora 22:00. Vă recomand o cotă 2.00, folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Betano. Pariază Acum!


Cota 2 zilnică 08-03-2023 – Betano


O cotă 2.00 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Betano. Un eveniment pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.


cota 2 hood

Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓


  


Bilanț Martie 5-2


Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 22:00

 Betano


Bayern – PSG este unul din evenimentele pe care le aștept cu mai mare interes! 

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a gazdelor este cotată cu 1.75, la Unibet, egalul este cotat cu 4.85 la 888Sport iar o potențială victorie a oaspeților este cotată cu 4.40, în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.


  • Bayern Munchen – PSG – Ambele echipe marchează și Gol marcat în ambele reprize și Interval 3-6 goluri total în meci.

Live poți profita pe seama unor cornere executate pe final de eveniment, minim 2 cornere între minutul 75 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat după minutul 60, indiferent de scorul înregistrat în acel moment, gol înscris de oricine.

Live poți profita printr-un potențial gol marcat în ambele reprize.Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! 

Fiecare cotă are șanse de reușită, dacă analizați evenimentele individual.

O cotă 2.00 recomandată, sper să vă fie cu folos! Să înregistrăm un nou succes împreună!ponturi hood

Betano a urcat rapid în topul preferințelor pariorilor din România, principalele puncte de atracție fiind reprezentate de bonusul de înregistrare, de oferta foarte bogată a pariurilor sportive, inclusiv a celor antepost dar și datorită transmisiunilor sportive.

Bogăția ofertei nu se referă doar la numărul de evenimente, ci și la numărul de opțiuni pentru un eveniment, anumite opțiuni neputându-se găsi în altă parte. Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Sportingbet Sport

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Top case de pariuri