Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cota 2 AZI tenis - 14.01.2022 - Marius

Cota 2 tenis din data de 14 ianuarie este formata din doua evenimente de la WTA Sydney, cu incepera la ora 04:30 noaptea. Hai cu o noua cota 2 castigatoare!
Cota 2 AZI tenis
January 14,2022
04:30

Cota 2 AZI tenis

Poti paria Cota 2 tenis la pariuri pana la ora 04:30

Krejcikova vs Kontaveit

  • Krejcikova, locul 4 in ierarhia mondiala, a inceput perfect noul an, cu doua victorii clara obtinute la WTA Sydney, cu Garcia si Cristian, meciuri in care a pierdut doar 10 game-uri in total.
  • Kontaveit se afla pe pozitia a 7-a in lume si la fel ca adversara sa, este fara set pierdut la WTA Sydney. A trecut fara emotii de Zhang si Ruse, ca in sferturi, la 1-0 la seturi, Jabeur sa abandoneze.
  • Este primul duel direct intre cele doua jucatoare, iar Kontaveit are prima sansa sa se califice in finala.

Am ales pariul „peste 19,5 game-uri”, deoarece sunt doua jucatoare in forma si ma astept la un meci de lunga durata, poate chiar de 3 seturi, mai ales ca ambele au un serviciu excelent.

Badosa vs Kasatkina

  • Dupa eliminara in primul tur la Adelaide, Badosa impresioneaza la Sydney, reusit sa treaca de Ostapenko si Tomljanovic in minimum de seturi, ca in sferturi sa aiba nevoie de set decisiv pentru a se impuna in fata lui Bencic.
  • Kasatkina se descurca de minune la sezonul australian, iar dupa semifinala de la Melbourne, a ajuns din nou in penultimul act, la Sydney, dupa ce a facut instructie cu Muguruza, Mertens si Kenin.
  • Cele doua jucatoare se intalnesc pentru prima data, iar Badosa este usor favorita.

Am ales pariul „peste 19,5 game-uri”, deoarece cele doua sportive au impresionat in acest inceput de an, ambele avand evolutii consistente si consider ca vom asista la un duel echilibrat, de durata, chiar si de 3 seturi.

Cota 2 AZI tenis – 14.01.2022 – ponturi pariuri

Krejcikova vs Kontaveit: La victorie, Krejcikova are o cota de 2.35 la Unibet, iar Kontaveit primeste o cota de 1.62 la Betano. Pentru pariul „peste 2,5 seturi”, 888sport ofera o cota de 2.45.

Joaca Cota 2 tenis la Betano!

Pariaza responsabil!

Plasează pariul