Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cota 2 AZI fotbal - 12.01.2022 - Marius

Cota 2 fotbal din data de 12 ianuarie este formata din doua evenimente din Supercupa Spaniei si Taca de Portugal, cu start la ora 21:00. Sa fie verde!
Cota 2 AZI fotbal
January 12,2022
21:00

Cota 2 AZI fotbal

Poti paria Cota 2 fotbal la pariuri pana la ora 21:00

Barcelona vs Real Madrid

  • Barcelona este pe o panta ascendenta si vine dupa 5 meciuri fara esec (3 victorii si doua remize), partide in care a inscris cel putin o data.
  • Real Madrid este de departe cea mai in forma echipa din Spania, cu Benzema si Vinicius in prim plan, acestia traversand o perioada excelenta.
  • Ultimele 3 dueluri directe s-au incheiat cu GG3+.

Am ales pariul „ambele echipe marcheaza”, deoarece El Clasico se anunta mai spectaculos ca niciodata, mai ales ca o victorie ar cantari enorm la moralul jucatorilor pentru restul sezonului. Ma astept la o partida cu multe goluri.

Vizela vs Porto

  • Porto este in forma maxima inainte de aceasta partida si vine dupa 6 victorii consecutive, meciuri in care a inscris de 15 ori.
  • Vizela are 3 infrangeri in ultimele 5 partide, perioada in care a incasat nu mai putin de 7 goluri.
  • O singura data s-au intalnit cele doua echipe pana acum, in decembrie 2021, iar atunci Porto castiga pe terenul celor de la Vizela cu 4-0.

Am ales pariul „Porto inscrie peste 1,5 goluri”, deoarece Vizela este o formatie modesta si ma astept ca Porto sa se califice fara emotii in semifinalele Cupei Portugaliei.

Cota 2 AZI fotbal – 12.01.2022 – ponturi pariuri

Barcelona vs Real Madrid: La victorie, Barcelona are o cota de 3.60 la Unibet, iar Real Madrid primeste o cota de 1.95 la Betano. Pentru pariul „X”, 888sport ofera o cota de 3.75.

Joaca Cota 2 fotbal la Sportingbet!

Pariaza responsabil!

Plasează pariul