Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cota 2 AZI fotbal - 05.02.2022 - Marius

Cota 2 fotbal din data de 5 februarie este formata din doua evenimente din Liga 1 si Serie A, cu start la ora 21:00. Hai cu o noua cota 2 castigatoare!
Cota 2 AZI fotbal
February 05,2022
21:00

Cota 2 AZI fotbal

Poti paria Cota 2 fotbal la pariuri pana la ora 21:00

Universitatea Craiova vs CFR Cluj

  • Liderul din Liga 1, CFR Cluj, are de departe cea mai buna aparare din campionat, cu doar 12 goluri incasate in 23 de etape.
  • Universitatea Craiova nu impresioneaza din punct de vedere ofensiv, iar in acest moment are mari emotii in ceea ce priveste accederea in play-off.
  • In ultimele 3 partide directe s-a marcat cate un gol per meci.

Am ales pariul „sub 2,5 goluri”, deoarece ma astept la un duel echilibrat, tensionat, de lupta si consider ca miza partidei isi va spune cuvantul. Astfel, cele doua echipe vor fi destul de prudente pe faza de atac.

Fiorentina vs Lazio

  • Cele doua echipe au acelasi numar de puncte, respectiv 36. Sunt despartite doar de golaveraj, iar in prezent, Fiorentina este pe 7, iar Lazio pe 8.
  • Ambele echipe au acelasi parcurs in ultimele 3 partide (o victorie si doua remize).
  • Lazio are o singura infrangere cu Fiorentina in ultimele 10 partide directe.

Am ales pariul „X2”, deoarece Lazio este echipa mai valoroasa, cu jucatori care pot face diferenta oricand pe tabela si nu cred ca poate pierde acest duel.

Cota 2 AZI fotbal – 05.02.2022 – ponturi pariuri

Universitatea Craiova vs CFR Cluj: La victorie, Universitatea Craiova are o cota de 3.75 la Unibet, iar CFR Cluj primeste o cota de 2.10 la Betano. Pentru pariul „X”, 888sport ofera o cota de 2.95.

Joaca Cota 2 fotbal la Sportingbet!

Pariaza responsabil!

Plasează pariul