Cota 2 - 6-12-2017 - Raul Dezmirean


Salutare prieteni! Pentru cota 2 de astazi am ales trei evenimente din Uefa Champions League. Nu pariati mai multi bani decat va permiteti sa pierdeti. Increderea mea pentru acest bilet este 6/10. Succes!

  • Shakhtar o intalneste pe Manchester City in ultimul meci al grupei F din Champions League. Cu un rezultat de egalitate, Shakhtar se va califica la brat cu Englezii in primavara Europeana. In meciul tur, Manchester City s-a impus cu scorul de 2-0. Ambele echipe sunt pe locul 1 in campionatele lor, sunt ofensive, iar pentru acest lucru ma astept la un meci cu cel putin 2 goluri.
  • Pronostic: Peste 1.5 goluri

BETANO cotă 1.24

  • Leipzig isi joaca ultima sansa de calificare impotriva lui Besiktas. Germanii au 3 jucatori importanti accidentati, Sabitzer, Upamecano si Forsberg. La oaspeti nu au facut deplasarea urmatorii: Hutchinson, Pepe, Quaresma, Ryan Babel si Arslan. Avand in vedere ca lipsesc nume importante de ambele parti, nu ma astept la o partida cu o diferenta mare de scor in favoarea gazdelor.
  • Pronostic: Handicap +2.5 goluri Besiktas

UNIBET cota 1.28

  • Real Madrid primeste vizita lui Dortmund pe Santiago Bernabeu. Ne asteapta un meci intre 2 colosi care se afla la pamant, cu rezultate neasteptate, atat in campionat, cat si in cupe. Va fi un meci fara miza, spun acest lucru deoarece nu cred ca Apoel poate emite pretentii pe terenul lui Tottenham, incat Dortmund sa aiba teama de pierderea locului 3. Avand in vedere ca echipele se cunosc foarte bine si in ultimele 3 meciuri directe am avut cate 4 goluri, ma astept din nou la un meci spectaculos.
  • Pronostic: Gol in ambele reprize

BETANO cotă 1.30