Cota 2 - 23-03-2018 - Raul Dezmirean


Va salut prieteni! Astazi pariem doua meciuri pentru biletul nostru cota 2. Nu pariati mai multi bani decat sunteti dispusi sa pierdeti. Incredere 7.5/10. Succes! 

  • Japonezul a revenit in circuitul ATP dupa o accidentare, drept urmare s-a incalzit pentru acest turneu la Newport Beach, Dallas (turneu castigat) si New York. Consider ca porneste clar cu prima sansa, deoarece are de aparat sferturi de finala si nu isi permite sa piarda puncte la clasamentul pe care il are. Diferenta de valoare este si ea in favoarea lui Kei, drept urmare am ales un pariu pe victoria lui.
  • Pronostic: Victorie Kei Nishikori

Cota 1.43

  • Petra Martic si-a ridicat foarte mult nivelul de joc in 2018 si consider ca porneste clar cu prima sansa. Mladenovic este o jucatoare care cu greu reuseste sa se mai concentreze pe jocul ei de forta si serviciu, iar acest lucru se vede in rezultatele pe care le inregistreaza. A trecut peste perioada cu 15 meciuri pierdute la rand, dar consider ca nivelul ei de joc este sub cel al Petrei Martic, jucatoare care a evoluat deja la Miami in primul tur si este acomodata cu suprafata.
  • Pronostic: Victorie Petra Martic

Cota 1.48