Cota 2 - 21-03-2018 - Raul Dezmirean


Salutare! Astazi pariem 3 meciuri pentru biletul nostru cota 2. Succes!

  • Consider ca avem un meci foarte bun pentru a juca sansa dubla in favoarea oaspetilor, deoarece Nacional este o echipa care se bate la promovare si nu cred ca isi permite sa piarda puncte impotriva ultimului loc din Segunda Liga. In ultimele 7 meciuri din Segunda, Nacional nu are nici o infrangere. De asemenea poate profita de pasul gresit al celor de la Academica, care au pierdut -0 in deplasare la Arouca.
  • Pronostic: Egal sau Nacional

Cota 1.34

  • In acest meci voi merge pe mana jucatoarei din Paraguay, deoarece consider ca porneste favorita certa din 2 motive clare. Primul dintre ele este faptul ca Oceane Dodin s-a calificat pe tablou din postura de „lucky loser”, profitand de retragerea unei jucatoare de pe tablou, dar problema este ca in calificari s-a retras dupa primul set cu Alison Riske acuzand probleme medicale, drept urmare consider ca nu este complet refacuta. Al 2-lea motiv pentru care pariez pe Cepede este faptul ca jucatoarea din Paraguay trece printr-o perioada destul de buna, cu victorii la Bencic, Irina Begu si set castigat la Gavrilova.
  • Pronostic: Victorie Cepede

Cota 1.40

  • Consider ca Hsieh porneste favorita deoarece are experienta mult mai mare in circuitul WTA si poate profita de sansa buna pe care o are de a ajunge in turul 2. Ii poate pune probleme foarte mari cu slice-ul si loviturile care au foarte mult efect, drept urmare nu o vad pe Boulter sa faca surpriza.
  • Pronostic: Victorie Hsieh

Cota 1.25