Salutare prieteni! Astazi am ales din nou 3 evenimente, precum ieri, cand biletul cota 2 si meciul zilei au fost castigatoare. Avand in vedere ca oferta de tenis este destul de grea in aceasta etapa in care ne aflam, am decis sa aleg din evenimentele principale ale zilei de la fotbal. Nu pariati mai multi bani decat va permiteti sa pierdeti. Succes! 

Lyon - PSG
  • Se intalnesc cele mai bune formatii din Ligue 1, cu cele mai bune ofensive. Ma astept la un spectacol fotbalistic, iar pentru acest lucru am ales un pronostic pe goluri.
  • Pronostic: Gol in ambele reprize
Lazio - Chievo
  • Nu cred ca Lazio se poate impiedica de Chievo, chiar daca ar juca cu 9 jucatori pe teren. Diferenta de valoare este uriasa, iar miza locului 3 este tot mai mare, avand in vedere ca daca vor castiga astazi, urca peste Inter.
  • Pronostic: Victorie Lazio
Real Sociedad - Celta Vigo
  • Lasand la o parte locurile din clasament, ambele echipe au putere pe faza ofensiva si obisnuiesc sa marcheze. Sociedad si Celta au al 3-lea si al 4-lea golaveraj din La Liga, iar pentru acest lucru ma astept la goluri.
  • Pronostic: Peste 1.5 goluri
UnibetBONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
Bilet Netbet
Bilet Unibet
Bilant Cota 2 - noiembrie 2017
Raul Dezmirean

Raul Dezmirean

Analist sportiv

Analizele recomandate de catre mine, dar si biletele cota 2, sunt oferite din doua sporturi: Fotbal si Tenis. Recomand parierea a maxim 3-4 evenimente pe bilet.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Cota 2 – 20-02-2018 – Raul Dezmirean Salutare prieteni! Astazi pariem trei evenimente pentru cota 2. Succes!Bilant Februarie: 11 castigatoare – 8 pierduteMa astept la un meci destul de echilibrat, deoarece Chelsea si-a reve...
Cota 2 zilnică – 20-02-2018 – Claudiu Hood Cota 2 zilnică - 20-02-2018! Formată din 2 evenimente cu start la ora 21 45! Cotă totală 2.00 - în speranța unei noi zile câștigătoare! 5 duble câștigătoare în ultimele 6 zile! Azi poa...
COTA 2 – 20-02-2018 – MARIAN ROMASCU Cota 2 de astazi 20.02.2018, este formata din 2 meciuri de tenis. Regasiti mai jos recomandarile mele si argumentele care va vor convinge sa plasati acest combo. Inspiratie maxima si spor la...