Cota 2 - 18-03-2018 - Raul Dezmirean


Salut! Pentru astazi am ales 3 meciuri, doua din fotbal si unul din tenis. Succes!

  • In acest meci voi merge pe mana lui Roger, deoarece are un an 2018 foarte bun si nu a pierdut deloc pana acum. Va fii al 25-lea meci direct intre cei 2 jucatori si cu siguranta se cunosc foarte bine. Consider ca Roger este cel mai bun jucator din istorie si va cunoaste perfect stilul de joc pe care trebuie sa il practice impotriva lui Del Potro, drept urmare pariul meu este urmatorul.
  • Pronostic: Victorie Roger Federer

Cota 1.38

  • Bayer Leverkusen este pe locul 4 in clasamentul deplasarilor, avand 22 puncte castigate dupa 13 meciuri si un golaveraj 25-18. Avand in vedere ca au nevoie foarte mare de puncte pentru a continua lupta pozitilor de Uefa Champions League, consider ca vor fii foarte motivati si nu vor pierde acest meci. De asemenea diferenta de valoare dintre cele doua echipe este destul de mare, drept urmare am ales un pariu cu sansa dubla pe echipa oaspete.
  • Pronostic: Egal sau victorie Bayer Leverkusen

Cota 1.22

  • Ambele echipe se lupta pentru pozitile de Uefa Champions League, iar personal am ales un pronostic pe goluri deoarece consider ca Lyon trebuie sa iasa neaparat la joc pentru a castige cele 3 puncte. Locul 4 este asigurat, iar o infrangere nu le dau lucrurile peste cap si vor ramane pe o pozitie de cupa europeana. Lyon trebuie sa fie echipa care sa dea ritm jocului, care sa puna presiune pe fundasii centrali ai gazdelor in faza de constructie si sa lase spatii in aparare pe faza lor de atac. Fara a face aceste lucruri si fara o victorie in acest meci, pozitia de Uefa Champions League este pierduta.
  • Pronostic: Peste 1.5 goluri

Cota 1.22