Salut! Pentru astazi am pregatit un bilet format din 3 evenimente. Nu pariati mai multi bani decat va permiteti sa pierdeti. Succes! 

Shapovalov - Tsonga
  • Avand in vedere ca la noapte incepe turul 2, meciurile puternice isi fac aparitia. Chiar daca este cotat cu sansa a 2-a de bookmakeri, Shapovalov are sanse egale cu Tsonga pentru calificarea mai departe. Are un stil de joc foarte ofensiv, care ii permite sa plimbe orice adversar dintr-o parte in cealalta si sa faca multe lovituri castigatoare. Consider ca el va castiga un set fara nici o problema.
  • Pronostic: Minim un set Shapovalov
Cuevas - Ryan Harrison
  • Ryan Harrison nu ar trebuii sa aiba probleme in a castiga cel putin un set, datorita faptului ca pe suprafata de la Australian Open, a reusit sa aiba rezultate foarte bune. Hard-ul este suprafata lui favorita, in schimb Cuevas prefera zgura, drept urmare rezultatele de pe hard s-au lasat asteptate.
  • Pronostic: Minim un set Harrison
Carreno-Busta - Gilles Simon
  • Gilles Simon a inceput anul perfect, cu titlu castigat la Pune, turneu la care i-a invins pe Kevin Anderson, Marin Cilic si Bautista, jucatori cu multe clase peste Carreno-Busta. Consider ca si-a intrat in ritm, si-a schimbat putin jocul pe care il practica in partea 2-a sezonului din 2017 si astazi va face din nou un meci bun.
  • Pronostic: Gilles Simon castiga minim 2 seturi
UnibetBONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
Bilet Netbet
Bilet Unibet

Bilant Cota 2 - noiembrie 2017
Raul Dezmirean

Raul Dezmirean

Analist sportiv

Analizele recomandate de catre mine, dar si biletele cota 2, sunt oferite din doua sporturi: Fotbal si Tenis. Recomand parierea a maxim 3-4 evenimente pe bilet.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Cota 2 zilnică – 21-02-2018 – Claudiu Hood Cota 2 zilnică - 21-02-2018! Formată din 2 evenimente cu start la ora 19 00! O cotă totală recomandată - 1.96! Continui forma bună de moment, ajungând la 5 cote câștigătoare consecutiv! ...
Cota 2 – 21-02-2018 – Raul Dezmirean Salutare prieteni! Astazi pariem doua meciuri din tenis pentru cota 2. Succes!Bilant Februarie: 11 castigatoare – 9 pierduteJohanna Konta este pe locul 12 WTA, iar cea mai buna clasare a...
COTA 2 – 21-02-2018 – MARIAN ROMASCU Cota 2 de astazi 21.02.2018, este formata din 2 meciuri de fotbal din Championship. Regasiti mai jos recomandarile mele si argumentele care va vor convinge sa plasati acest combo. Inspiratie...