Cota 2 - 14-03-2018 - Raul Dezmirean


Va salut prieteni! Pentru astazi am pregatit doua meciuri. Nu pariati mai multi bani decat sunteti dispusi sa pierdeti. Succes!

  • Meciul tur s-a incheiat cu scorul de 1-1, iar golurile au fost marcate de Willian si Messi. Chiar daca a parut un meci echilibrat la ocazile de gol, Barcelona a dominat prin posesie si cred ca acelasi lucru se va intampla si pe „Camp Nou”. Barcelona este o echipa care se motiveaza foarte bine in meciurile importante, iar pentru acest lucru consider ca ei vor merge mai departe in aceasta seara. De asemenea propriul teren este mult mai lat si echipa poate avea o posesie prelungita, drept urmare adversarul acopera foarte greu terenul si raman mereu spatii intre jucatori.
  • Pronostic: Calificare Barcelona

Cota 1.25

  • Naomi Osaka este intr-o crestere uriasa in acest sezon, iar pentru acest lucru astazi consider ca sanse reale de calificare in fata Karolinei Pliskova. A reusit sa elimine jucatoare puternice de la acest turneu, precum Sharapova si Radwanska, drept urmare a trecut peste „tracul” turneului care uneori nu te lasa sa iti faci in totalitate jocul. Osaka si Pliskova s-au mai intalnit anul trecut odata, iar la scorul de 1-1 la seturi Naomi Osaka s-a retras din cauza unei accidentari. Consider ca avem valoare la cota oferita pentru minim un set Osaka.
  • Pronostic: Naomi Osaka castiga cel putin un set

Cota 1.56