Salutare prieteni! Pentru astazi am pregatit un bilet cota 2 care este format din 3 evenimente. Nu pariati mai multi bani decat va permiteti sa pierdeti. Succes!   
Benevento - Sampdoria
  • Samdoria intalneste cel mai slab adversar din Serie A. Aflata intr-o dispozitie de joc foarte buna in ultimele meciuri, echipa lui Quagliarella nu cred ca poate pleca invinsa de pe “Stadio Ciro Vigorito”. In ultimele 2 meciuri au jucat aproape perfect, reusind sa marcheze 2 goluri la Napoli si sa castige 2-0 cu Spal pe teren propriu.
  • Pronostic: Victorie sau egal Sampdoria
Redditch - Farnbourough
  • Se intalnesc doua echipe de mijlocul clasamentului, iar rezultatul meciului pentru fiecare dintre ele nu este foarte important. Ma astept la un joc deschis, avand in vedere ca ambele echipe au un atac destul de bun, iar apararile lasa de dorit. Am fost la cateva meciuri in luna decembrie prin Anglia, la jocuri de acest nivel, iar ritmul este unul destul de intens.
  • Pronostic: Peste 2.5 goluri
Monfils - Rublev
  • Cu siguranta vom avea un meci foarte frumos si disputat. Avand in vedere ca Gael Monfils este jucatorul mai valoros si ieri a avut o zi de pauza, iar Rublev a jucat aproape 2 ore jumate, ma astept ca Monfils sa fie mult mai odihnit si sa castige cel putin un set.
  • Pronostic: Minim un set Monfils
UnibetBONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
Bilet Unibet

Bilant Cota 2 - noiembrie 2017
Raul Dezmirean

Raul Dezmirean

Analist sportiv

Analizele recomandate de catre mine, dar si biletele cota 2, sunt oferite din doua sporturi: Fotbal si Tenis. Recomand parierea a maxim 3-4 evenimente pe bilet.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Cota 2 – 20-02-2018 – Raul Dezmirean Salutare prieteni! Astazi pariem trei evenimente pentru cota 2. Succes!Bilant Februarie: 11 castigatoare – 8 pierduteMa astept la un meci destul de echilibrat, deoarece Chelsea si-a reve...
Cota 2 zilnică – 20-02-2018 – Claudiu Hood Cota 2 zilnică - 20-02-2018! Formată din 2 evenimente cu start la ora 21 45! Cotă totală 2.00 - în speranța unei noi zile câștigătoare! 5 duble câștigătoare în ultimele 6 zile! Azi poa...
COTA 2 – 20-02-2018 – MARIAN ROMASCU Cota 2 de astazi 20.02.2018, este formata din 2 meciuri de tenis. Regasiti mai jos recomandarile mele si argumentele care va vor convinge sa plasati acest combo. Inspiratie maxima si spor la...