Cota 2 de la Raul Dezmirean 12 iunie

Buna ziua prieteni! Astazi am pregatit un meci single din tenis, precum am facut-o ieri cu Robin Haase. Pariul nostru este facut la turneul ATP Hertogenbosch. Succes!
Cota Raul

Malek Jaziri – Max Purcell 

  • Max Purcell se afla la al 6-lea meci pe iarba in acest sezon, iar acest lucru il poate ajuta foarte mult in fata unui jucator care schimba suprafata dupa turneul de la Roland Garros. A reusit sa-si faca antrenamentul pentru acest turneu la challenger-ul de la Surbiton, unde a jucat in calificari  impotriva lui Ben Jones (1520 ATP), Mark Whitehouse (1256 ATP) si Matthew Ebden (69 ATP). Purcell a servit aproape perfect in calificarile de la Hertogenbosch impotriva lui Klahn si Smith, iar la retur a reusit sa fie mult peste asteptari.
  • Malek Jaziri are prima jumatate de sezon foarte buna in circuit, dar pe iarba jocul sau nu se pliaza, deoarece deplasarea in teren lasa de dorit pe aceasta suprafata. De asemenea, nu este acomdat cu suprafata din Olanda si nu are un serviciu care sa fie la inaltime pentru a putea profita de acest lucru.
  • Datorita acomodarii cu suprafata si al serviciului foarte bun de pana acum, consider ca Purcell porneste cu prima sansa in acest meci, chiar daca bookmakerii il considera outsider.

Raul Dezmirean

Sunt o persoana care urmareste profitul pe termen lung, drept urmare va recomand sa pariati moderat din bankroll-ul vostru de pariere. Pe grupul de facebook (Pariem cu Raul Dezmirean) puteti paria live alaturi de mine.

Plasează pariul