Cota 2 de la Raul Dezmirean 10 Iunie

Salutare prieteni! Pentru astazi am pregatit doua meciuri din tenis, iar turneele de la care fac parte sunt Roland Garros si Stuttgart. Succes!
Cota Raul

Rafael Nadal – Dominic Thiem

  • Rafael Nadal il conduce cu 6-3 pe Dominic Thiem la meciurile directe, dar cel mai interesant lucru este ca ei s-au intalnit doar pe zgura de fiecare data. Primul meci a fost in 2014, dar atunci Thiem nu a fost suficient de copt pentru a-i pune probleme lui Rafa. Ultimul meci dintre cei 2 a fost la Madrid, unde Thiem a castigat cu 2-0, reusind sa-i faca 5 break-uri lui Nadal. Este evident ca Thiem si-a ridicat nivelul jocului, acopera foarte bine terenul, are forta si in ultimul rand trebuie mentionat faptul ca deja ii cunoaste cu exactitate jocul lui Nadal. Consider ca si-a ridicat foarte mult nivelul de joc in acest turneu si este suficient de matur in joc pentru a-i lua cel putin un set lui Rafael Nadal.

Denis Kudla – Viktor Galovic

  • Denis Kudla este favoritul acestei intalniri si cu siguranta are sanse foarte mari sa treaca de zguristul Viktor Galovic. Denis Kudla are un serviciu puternic, care este si arma lui principala. Viktor Galovic este un jucator slabut, care alterneaza jocurile pe zgura-hard, iar pe iarba a evoluat un singur meci in cariera la un turneu challenger (tablou) sau cel putin calificari la ATP. Ieri a reusit o victorie in 2 seturi impotriva lui Petzschner, dar germanul mai joaca tenis doar de placere, fara a pune pret pe performanta. Consider ca Denis are sanse foarte bune sa treaca pe tablou datorita forehandului si serviciului.

Raul Dezmirean

Sunt o persoana care urmareste profitul pe termen lung, drept urmare va recomand sa pariati moderat din bankroll-ul vostru de pariere. Pe grupul de facebook (Pariem cu Raul Dezmirean) puteti paria live alaturi de mine.

Plasează pariul