Cota 2 de la Raul Dezmirean 09 Iunie

Salutare prieteni! Astazi am pregatit doua meciuri, iar sporturile din care fac parte sunt fotbal si tenis. Va doresc succes!
Cota Raul

New York City – Atlanta United

  • Se intalnesc cele mai bune echipe din campionat, care au reusit sa marcheze impreuna 59 goluri in 28 meciuri. Au cele mai bune ofensive din campionat, iar faptul ca ultimele 12 meciuri ale celor de la New York City au fost cu cel putin 3 goluri, ma face sa cred ca acest lucru se va intampla din nou in meciul acesta.

Simona Halep – Sloane Stephens

  • Cu siguranta acesta este meciul pe care il asteapta o tara intreaga, iar pariurile pe victoria Simonei Halep curg inca din primele minute ce meciul cu Sloane a fost adaugat in oferta. Consider ca Simona Halep porneste cu prima sansa datorita faptului ca are un joc mult mai bun pe zgura decat adversara ei din aceasta finala. Tot ce trebuie sa faca Simona este sa fie foarte agresiva in acest meci si sa nu o lase pe Sloane sa faca ea acest lucru. Simona are lovituri mult mai bune decat Stephens si consider ca va triumfa pentru prima oara intr-un Grand Slam.

Raul Dezmirean

Sunt o persoana care urmareste profitul pe termen lung, drept urmare va recomand sa pariati moderat din bankroll-ul vostru de pariere. Pe grupul de facebook (Pariem cu Raul Dezmirean) puteti paria live alaturi de mine.

Plasează pariul