Cota 2 de la Raul Dezmirean 08 Iunie

Salutare! Astazi am pregatit doua meciuri pentru biletul cota 2. Va recomand sa pariati responsabil. Succes!
Cota Raul

Alex De Minaur – Yuki Bhambri

Alex De Minaur a servit perfect pe durata acestui turneu, iar serviciul a facut diferenta impotriva lui Alexander Ward si Taylor Fritz. Tanarul Australian in varsta de 19 ani reuseste sa se miste foarte bine in teren, iar dorinta de afirmare si intrare in top 100 se vede la fiecare meci. Consider ca are prima sansa in acest meci si daca serveste precum a facut-o in primele 2 meciuri, Alex se va califica fara nici o problema.

Di Lorenzo – Alexandra Dulgheru 

Cota oferita de bookmakeri este mult prea mare pentru Alexandra Dulgheru, jucatoare care si-a revenit spectaculos in aceasta perioada de zgura. Dupa turneul de la Roland Garros, Alexandra a declarat ca nu mai are probleme cu genuchiul si ca nivelul ei de joc va creste de la meci la meci, iar pentru acest lucru am decis sa mizez pe victoria ei. Este clar ca diferenta de experienta si de valoare este in favoarea jucatoarei noastre, dar declaratia si ritmul bun aratat in primele 2 meciuri din turneu m-au facut sa pariez pe ea.

Raul Dezmirean

Sunt o persoana care urmareste profitul pe termen lung, drept urmare va recomand sa pariati moderat din bankroll-ul vostru de pariere. Pe grupul de facebook (Pariem cu Raul Dezmirean) puteti paria live alaturi de mine.

Plasează pariul