Cota 2 de la Raul Dezmirean 07 Iunie

Pentru astazi am pregatit doua meciuri. Sporturile din care fac parte sunt fotbal si tenis. Va doresc succes!
Cota Raul

Tara Galilor – Bosnia Hertegovina 

  • Tara Galilor este una dintre cele mai defensive nationale, cu o aparare foarte buna, dar un atac care lasa de dorit. Atacantele nationalei se apara foarte jos, precum au facut-o si jucatorii CFR-ului in mandatul lui Dan Petrescu, iar pe faza de atac cu greu gasesc spatii pentru a trece de defensiva adversa.
  • Bosnia este o nationala care primeste goluri multe doar cand evolueaza impotriva unor nationale de top, iar pentru acest lucru consider ca astazi nu vom avea mai mult de 3 goluri.

Madison Keys – Sloane Stephens

  • Sloane Stephens o conduce pe Keys cu scorul de 2-0 la general, iar acest lucru o face favorita si in aceasta partida de pe zgura din Paris. Lasand la o parte meciul cu Giorgi, Stephens si-a demolat toate adversarele pe care le-a intalnit. Pe langa acest lucru, serviciul a functionat de minune, avand o singura dubla greseala in turneu.
  • Madison Keys nu a pierdut nici un set pana in acest moment, dar meciul cu Stephens este mult mai dificil decat o arata cotele. Keys prefera sa atace mereu, sa loveasca mingea foarte puternic si sa se impuna prin forta in fiecare meci, dar Sloane Stephens cu siguranta poate face fata acestui stil de joc.
  • Consider ca Stephens are o cota foarte buna si merita pariat pe ea, deoarece a aratat constanta pe durata acestui turneu. Marele avantaj pentru Stephens este faptul ca se misca in teren foarte bine si poate varia loviturile, in timp de Madison cauta mereu lovitura decisiva in forta. Daca va fi plimbata pe teren, cu siguranta Keys nu se va putea pozitiona corect pentru loviturile puternice.

Raul Dezmirean

Sunt o persoana care urmareste profitul pe termen lung, drept urmare va recomand sa pariati moderat din bankroll-ul vostru de pariere. Pe grupul de facebook (Pariem cu Raul Dezmirean) puteti paria live alaturi de mine.

Plasează pariul