Cota 2 zilnică 02 August 2018 - Claudiu Hood

Cota 2 este formată din 2 evenimente, 2 propuneri ce în opinia mea ar trebui bifate cu ușurință, mă voi axa pe competiția preferată Europa League! Vitesse (Ned) - Viitorul (Rou) - ora 21:00 - Hacken (Swe) - RB Leipzig (Ger) - ora 19:30. Vom profita Live pe seama acestor 2 întâlniri în cadrul grupului Dracula Live Tips!

Recomand casa de pariuri sportive online – Winmasters!

CLICK AICI să vezi toate detaliile despre acest operator!

winmaster ponturi


La inceput casa de pariuri online Winmasters nu a fost prea bine primita de utilizatori, din cauza unor aspecte ce nu tineau neaparat de pariuri. Este drept, nici oferta de pariuri sportive nu era una care sa te dea pe spate. Din fericire pentru ea, Winmasters si-a dat seama in timp util de nevoile pariorilor, modificandu-si vizibil oferta in ultimii doi ani.

Imbunatatirea vizeaza mai multe aspecte, unul dintre cele mai importante constituindu-l bonusul de bun-venit, care a suferit multe schimbari in ultima vreme, ajungand actualmente sa fie unul dintre cele mai mari din Romania. Unul dintre aspectele care ii determina pe jucatori sa-si deschida cont la Winmasters este posibilitatea de a propune pariuri proprii.


De ce aici?

  • Bonus de inregistrare destul de tentant, peste medie.
  • De ce aiciOferta substantiala de evenimente sportive live si pre-live.
  • O buna campanie de promotii sportive pentru toata lumea.
  • Posibilitatea de a plasa pariuri antepost (pe termen lung).
  • Transmisiuni sportive pe platforma Winmasters.

Winmasters

Cota 2 zilnică - 23 Septembrie 2018

Cota 2 zilnică – Winmasters – 2 August 2018Winmasters

Claudiu Hood

Vă urez mult succes și inspirație!

Plasează pariul