Cea mai buna promotie la pariuri din aceasta vara

Fiecare casa de pariuri are propriile oferte pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, la fel si afiliatii au pregatit concursuri, nici noi nu aveam cum sa stam fara sa facem nimic asa ca de astazi lansam o promotie exclusiva pentru clientii nostri. Daca urmezi pasii din acest articol si faci un depozit minim te alegi cu 50 RON cash garantat, fara tragere la sorti sau alte conditii.
promotie paysafe

Aducem cea mai simpla dar in acelasi timp cea mai buna promotie pentru pariori, noi o sa propunem in acesta pagina 2 case de pariuri online la care va puteti inregistra si face un depozit. Daca va inscrieti de pe link-urile noastre promotionale si faceti un depozit de minim 50 RON la cel putin una dintre agentiile mentionate iar mai apoi completati formularul de mai jos cu datele personale primiti un Paysafecard de 50 RON – fara extragere, fara nicio alta conditie aberanta.

expirat

Ce pot castiga?

Daca te-ai inscris corect si ai respectat regulamentul primesti 50 RON cash prin Paysafecard. Primesti codul format din 16 cifre prin SMS.

Cine poate participa?

Orice persoana care isi deschide cel putin un cont la una dintre casele de pariuri recomandate in acest articol, de pe link-urile/bannerele afisate si face un depozit de minim 50 RON.

Ce este un Paysafecard?

Paysafecard este un card virtual care are o anumita valoare: 25 lei, 50 lei, 100 lei etc. si poate fi folosit la cumparaturi online sau pentru a face depozite la casele de pariuri online. Paysafecard-urile oferite in acest concurs sunt cumparate din Romania si pot fi folosite doar in Romania.

Iata pas cu pas ce trebuie sa faci:

  1. Deschide un cont la una dintre agentiile promovate in acest articol (Netbet sau Fortuna) DOAR prin link-urile afisate in acest material;
  2. Dupa ce te-ai inscris la una dintre casele de pariuri mentionate aici, fa un depozit de minim 50 RON;
  3. Trimite-ne un mail cu datele personale

Dupa ce ti-ai facut cont da-ne un mail la ponturibune.romania@yahoo.com cu urmatoarele date:

  • Casa de pariuri unde ai facut depozitul:
  • Username:
  • Numar de telefon:

Datele tale sunt protejate, verificam daca ai facut depozitul minim prin link-urile noastre iar pe numarul de telefonul iti trimitem codul Paysafecard.

Inscrierile se fac pana pe 1 iulie 2018 la ora 23:59. Dupa aceasta zi in cel mult 48h vom acorda toate paysafecard-urile castigatorilor (prim SMS trimitem codul). Se acorda un singur Paysafecard de persoana, indiferent ca faci doar la o agentie sau la ambele.