Fa un depozit la Sportingbet si primesti cadou un paysafecard

Fa un depozit la Sportingbet si primesti cadou un paysafecard

Pentru ca este luna cadourilor ne-am gandit sa oferim si noi ceva pariorilor care ne viziteaza site-ul, in acest weekend daca va inregistrati pe Sportingbet si faceti un depozit, pe langa bonusul de bun venit de 100% pana la 200 RON primiti in plus un Paysafecard in valoare de 50 RON. Pe Sportingbet.ro aveti garantia unei experiente placute indiferent de sportul pe care mizati, zeci de optiuni de pariere va asteapta pe fiecare eveniment iar ora de ora va stau la dispozitie pariurile live din toate sporturile. Daca esti plecat de acasa la cumparaturi nu trebuie sa-ti faci griji, Sportingbet are aplicatie dedicata pentru Android si iOS, astfel nu mai ratezi niciun pariu.

Ce este un paysafecard si cum il pot folosi?

Paysafecard este un card virtual care are o anumita valoare: 25 lei, 50 lei, 100 lei etc. si poate fi folosit la cumparaturi online sau pentru a face depozite la casele de pariuri online, am observat ca foarte multa lume alege sa faca astfel de depuneri in ultimul timp. Practic sunt bani cash ce pot fi folositi online, iar pentru a intra in posesia lor veti primi un cod numeric pe care il veti folosi in momentul in care faceti plata pe un anumit website.

Esti eligibil pentru aceasta promotie daca:

Iata pas cu pas ce trebuie sa faci pentru a te califica pentru paysafecard-ul in valoare de 50 RON!

1

Inscrie-te pe site-ul Sportingbet doar pe link-urile afisate in acest articol. Dupa ce ai dat click se va deschide un formular pe care trebuie sa il completezi cu datele tale personale. Fa un depozit de minim 50 RON si treci la pasul urmator.

Inscrie-te pe Sportingbet

2

Completeaza in acest formular datele tale personale, cel mai important este Username-ul de la Sportingbet, pe care il vom verifica daca s-a facut depozit dar si numarul de telefon pe care vom trimite codul paysafecard. (Stai linistit, numarul tau ramane privat).

INSCRIERILE AU LUAT SFARSIT. Astazi cand primim lista utilizatorilor care au facut depozitul prin link-ul afisat in acest articol si au trimis datele de contact in formularul prezent aici, vom trimite premiile.

3

Luni, 18 decembrie 2017, ora 08:00 promotia se incheie si nu va mai puteti inregistra. Tot luni, dupa ce primim de la Sportingbet lista celor care au facut depozitul minim de 50 RON, vom incepe sa trimitem codurile paysafecard prin SMS celor care s-au inregistrat corespunzator.

Vreau 50 RON cash