EXCLUSIV | Fa un depozit la Netbet si primesti cadou un paysafecard

EXCLUSIV | Fa un depozit la Netbet si primesti cadou un paysafecard

Pentru ca ultima promotie exclusiva de acest tip a fost foarte apreciata, ne-am gandit sa luam la rand fiecare brand si sa organizam astfel de oferte. A venit timpul celor de la Netbet sa iasa in fata, daca nu ai un cont acum este momentul perfect sa te inscrii si sa profiti de bonusul de inregistrare de 1500 RON (in 5 transe) dar si de premiul oferit de noi: 50 RON cash prin paysafecard. Site-ul Netbet are din finalul anului 2017 o platforma noua, imbunatatita care pune in valoare cotele si pariurile pre-meci & live alaturi de transmisiunile live din campionate de top precum Bundesliga.

Ce este un paysafecard si cum il pot folosi?

Codul paysafecard este foarte popular in randul pariorilor, acesta poate fi folosit pentru depozite fara a mai fi nevoie de un card de credit. Este simplu, rapid si sigur, de aceea am ales sa dam premiul de 50 RON prin metoda paysafecard. Codul paysafecard este alcatuit din 16 cifre, dupa ce ati primit de la noi acest cod il puteti folosi fie pentru a face un depozit la o casa de pariuri online sau cumparaturi online.

Esti eligibil pentru aceasta promotie daca:

Iata pas cu pas ce trebuie sa faci pentru a te califica pentru paysafecard-ul in valoare de 50 RON!

1

Inscrie-te pe site-ul Netbet doar pe link-urile afisate in acest articol. Dupa ce ai dat click se va deschide site-ul Netbet cu oferta de bun venit, trebuie sa dai click pe butonul verde de „Inregistrare”. Fa un depozit de minim 50 RON si treci la pasul urmator.

Inscrie-te pe Netbet

2

Completeaza in acest formular datele tale personale, cel mai important este Username-ul de la Netbet, pe care il vom verifica daca s-a facut depozit dar si numarul de telefon pe care vom trimite codul paysafecard. (Stai linistit, numarul tau ramane privat).

INSCRIERILE AU LUAT SFARSIT. Astazi cand primim lista utilizatorilor care au facut depozitul prin link-ul afisat in acest articol si au trimis datele de contact in formularul prezent aici, vom trimite premiile.

3

Sambata, 20 ianuarie 2018, ora 20:00 promotia se incheie si nu va mai puteti inregistra. A doua zi, adica duminica, dupa ce primim de la Netbet lista celor care au facut depozitul minim de 50 RON, vom incepe sa trimitem codurile paysafecard prin SMS celor care s-au inregistrat corespunzator. (in cel mult 48h de la incheierea concursului vom da toate premiile)

Vreau 50 RON cash