Dupa cum v-am obisnuit pana acum, doar la Ponturi Bune Romania gasiti cele mai tari concursuri la care castigati premii substantiale iar participarea este gratuita si deschisa oricarui citior!

Va propunem pentru TOT sezonul de cupe europene un MEGA concurs care va aduce premii in valoare de peste 1200 RON pentru fiecare etapa!

Cum functioneaza?

In fiecare saptamana veti gasi o lista de meciuri pe care le propunem la care voi urmeaza sa introduceti scorul cu care credeti ca se va termina partida respectiva.

  • Pentru fiecare scor corect primiti 5 puncte
  • Pentru fiecare rezultat (1,x,2) corect primiti 2 puncte

Cine castiga?

In functie de numarul de puncte obtinute se va face un clasament, unde primii 11 clasati vor primii banii bonus conform tabelului de mai jos la casele de pariuri online care sponsorizeaza concursul. In caz de egalitate se va folosi criteriul de departajare : cele mai multe partide in care s-a ghicit scorul corect apoi numarul de partide in care s-a ghicit numarul corect de goluri marcate.

Ce pot castiga?

Loc

PremiuSponsor
1350 RON Bonuswinmasters
2250 RON Bonuswinmasters
3150 RON BonusSB
4100 RON BonusSB
5-1150 RON BonusSB

*premiile sunt bani bonus si au conditiile standard de rulaj ale siteurilor pentru a putea fi retrasi

Cum ma inscriu?

Inscrierea este destul de simpla si tot ce trebuie sa faci este sa te autentifici pe siteul nostru, sa pui scorurile care doresti, sa ne comunici numele de utilizator de la casele de pariuri care sponsorizeaza concursul!

Autentifica-te pe site aici!

Dechide cont Winmasters Deschide cont Sportingbet

Concurs ponturi si predictii

[fp-predictionform match=”54,55,56,57,58,59,60,61,62″]

Completeaza formularul cu datele tale personale!

Daca ti-a placut acest concurs, distribuie pe retelele de socializare sa vada si prietenii tai. Cu cat se inscriu mai multi cu atat putem obtine premii mai mari! Multumim pentru sustinerea ta!