Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Zrinsjki vs Slovan Bratislava ponturi și pronosticuri 25.07.2023

Începând cu ora 22:00, marți, orașul Mostar este gazdă pentru disputa dintre Zrinjski și Slovan Bratislava din cadrul primei manșe a turului II preliminar al Champions League.
Zrinsjki vs Slovan Bratislava
July 25,2023
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Zrinsjki vs Slovan Bratislava

Cum ambele echipe au gustat deja din ceea ce înseamnă meciurile pline cu emoții din preliminariile Champions League, voi miza pe un duel în care echilibrul va fi cuvântul de ordine. Sub 2,5 goluri cred că se vor înscrie, iar cota este 1,67 la Superbet.

Ponturi Zrinsjki – Slovan Bratislava

ambele marchează - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Zrinjski

  • Până la debutul sezonului interne care este programat pe data de 29 august 2023, Zrinjski va juca în tururile preliminare din Champions League.
  • Lucrul acesta înseamnă că la finalul săptămânii va juca cu Posusje. Anterior acestui meci a reușit să elimine Urartu în turul I din Champions League.
  • Primul joc a fost câștigat cu 1-0 de campioana Bosniei, dar apoi a ajuns la penalty-uri deoarece Urartu a câștigat cu 3-2 la finalul celor 120 de minute.

Slovan Bratislava

  • În ceea ce privește jocul pe care l-a prestat Slovan Bratislava cred că este o formație care știe cum se pune problema, ceea ce a făcut și în turul anterior.
  • Formația campioană a Slovaciei a trecut cu scorul de 3-1 la general de campioana Luxemburgului. 1-1 a fost scorul în tur, iar când a jucat în deplasare a dat lovitura și a câștigat cu scorul de 2-0.
  • Meciurile cu Zrinjski nu sunt o necunoscută pentru Slovan. Cele două s-au duelat în sezonul 2009-2010, dar și în ediția anterioară de Europa Conference Lea când Slovan a trecut cu 3-2 la general.

Pariază la Superbet pe meciurile din Champions League!

Plasează pariul