Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Zrinjski vs Urartu ponturi pariuri și pronosticuri 18.07.2023

Marți, 18 iulie, de la ora 21:00, Zrinjski primește vizita celor de la Urartu pe „Stadio Olimpico”, meci retur din primul tur preliminar din Champions League. Se impun gazdele?
Zrinjski vs Urartu
July 18,2023
21:00

Ponturi Zrinjski vs Urartu

peste 2.5 goluri - cotă 1.55 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Zrinjski vs Urartu

Zrinjski este echipa mai solidă, cu mai multă experiență în astfel de meciuri cu miză și mă aștept să se impună și în retur. Nu cred că Urartu are resursele necesare pentru a produce surpriza, iar recomandarea mea este pronosticul „1 solist”, la o cotă de 1.50 la NetBet.

Zrinjski

  • Zrinjski a respectat statul de favorită și s-a impus la limită în tur, cu scorul de 1-0. Astfel, aceștia sunt mari favoriți la calificarea în următorul tur preliminar din Champions League.
  • Trebuie spus faptul că Zrinjski a câștigat 9 din cele 10 meciuri disputate pe teren propriu în 2023. Urmează un nou succes? 1.50 este cota!
  • În sezonul precedent, echipa din Bosnia a ajuns până în play-off-ul Conference League, pierzând la limită cu Slovan Bratislava, după loviturile de departajare.

ECHIPA PROBABILĂ: Maric – Corluka, Senic, Barisic, Marin – Stanic, Canadjija – Ticinovic, Ivancic, Malekinusic – Bilbija

Urartu

  • Urartu a jucat modest în tur și s-a văzut învinsă. Astfel, șansele de calificare în turul următor au scăzut drastic – 8.00 este cota pentru a merge mai departe!
  • Armenii nu au experiență în cupele europene – o singură dată au trecut de primul tur, în 2005. Ultima dată au jucat în preliminariile Conference League, în 2021, pierzând cu Maribor cu 2-0 la general.
  • Campioana Armeniei a disputat un singur joc oficial în ultima lună, fapt ce constituie clar un dezavantaj. Poate produce surpriza cu Zrinjski?

ECHIPA PROBABILĂ: Melikhov – Pesukic, Tsymbalyuk, Piloyan, Margaryan – Junior, Salou, Iwu – Grigoryan, Maksimenko, Sabua

Pariază pe COTA 1.50 la NetBet!

Plasează pariul