Zrinjski - Spartak Trnava. Slovacii pornesc cu prima șansă.

A doua zi din returul optimilor de calificări din UEFA Champions League oferă o serie de meciuri ce cu siguranță vor oferi un spectacol frumos iubitorilor de fotbal. Una dintre acestea este cea Zrjinski și Spartak Trnava, duel ce este programat de la ora 20:00 în Bosnia. Echipa oaspete a câștigat prima partidă de pe teren propriu cu scorul de 1-0, iar acest lucru o creditează cu prima șansă la calificare, dar care nu redă favorită la victorie în această seară, diferența de valoare fiind relativ mică.

Zrinjski, gazda acestei partide, porneste cu prima sansa la victorie conform caselor de pariuri datorita terenului propriu, dar cu cea de a doua la calificare deoarece nu au reusit sa scoata un rezultat pozitiv pe in mansa tur. Meciul precedent din Slovacia a fost destul de anost pentru trupa din Bosnia deoarece jocul prestat de baietii lui Ante Mise a fost destul de slab comparabil cu cel al slovacilor. Lipsa de valoare si de experienta si prezenta emotiilor si a spus cuvantul in acest duel. Desi la mjilocul terenului lucrurile au aratat relativ bine pentru bosniaci, in celalate compartimente lucrurile nu s au derulat cum ar fi vrut antrenorul lui Zrinjski. Doar 4 ocazii de gol si nimic clar in zona de atac care sa le.permita echipei sa spere in jocul acesta la o calificare. Poate cea mai mare dezamagire este ca din acele 4 ocazii nu a reusit sa fructifice macar una in gol, schimband destul de mult datele.problemei. De aceasta data, echipa lui Mise este nevoita sa marcheze pentru a ramane in carti pentru calificare.

Spartak Trnava, oaspetele acestei dispute, pleaca cu sansa a doua la.victorie, dar detine un avantaj considerabil in lupta certa pentru calificarea in sferturi. Formatia din Slovacia a reusit sa se impuna in mansa tur de pe teren propriu cu un scor perfect de 1-0 care au facut casele de pariuri sa ii ofere prima sansa in mod cert. Jocul slovacilor nu s a ridicat la nivelul competitiei, dar cu siguranta baietii lui Radoslav Latal au dat tot ce au mai bun ca sa reuseasca sa se impuna. Circa 11 ocazii de gol si o posesie relativ apropiata de cea adversarului a aratat oarecum o stapanire mai buna pe contraatac, dar lipsindu-i si acesteia luciditatea in ultimii 20 de metri de poarta adversa. Raman lucruri de indreptat si pentru Trnava, dar acestea spera sa nu ii afecteze calificarea.

Slovacii sunt totusi destul de rezervati in ce priveste calificarea deoarece daca nu vor reusi sa marcheze lucrurile se pot complica pentru ei. Zrinjski trebuie neaparat sa functioneze excelent atat in aparare cat si in atac deoarece un gol primit le poate taia sansele aproape de 0. Cred ca slovacii se vor califica si nu vor pierde jocul, un rezultat de egalitate fiind extrem de valoros la fel ca o victorie in acest context.

Pronosticuri Kairat Almaty - Sigma Olomouc