Valletta - Kukesi. Partidă fără o favorită clară.

Prima zi din returul optimilor de calificări din UEFA Champions League oferă o serie de meciuri ce cu siguranță vor oferi un spectacol frumos iubitorilor de fotbal. Una dintre acestea este cea dintre Valletta și Kukesi, duel ce este programat de la ora 19:00 în Malta. Cele două formații au încheiat la egalitate în primul joc, scor 0-0, astfel că albanezii au prima șansă deoarece un gol marcat în deplasare poate fi fatal pentru Valetta, având nevoie de două reușite pentru a se califica.

Valletta, gazda acestui retur al optimilor de calificare, pleacă la casele de pariuri cu prima șansă la câștigarea meciului, dar nu și la calificare deoarece va avea în spate publicul care poate conta extrem de mult în astfel de momente. Formația din Malta nu a reușit să impresioneze în primul joc din Albania unde din păcate nu au reușit să marcheze. Antrenorul Danilo Doncic a încercat să le transmită fotbaliștilor săi acea bărbăție pentru a face cu brio adversarului albanez, dar maltezii nu au reușit să se conformeze în totalitate, totuși cel mai bun lucru fiind faptul că nu au reușit să piardă, păstrând în continuare șanse.

Kukesi, oaspetele acestei partide, este cotată cu șansa a doua la câștigarea meciului, dar având o șansă în plus la calificare întrucât, scorul alb de 0-0 în tur le oferă jucătorilor albanezi succesul marcării unui singur gol care poate fi fatal pentru echipa din Malta. Aceștia au încercat să înscrie pe teren propriu, dar fără să primească gol, lucru care din păcate nu s-a realizat, în schimb reușind să apere poarta în totalitate. Cu 6 ocazii de gol și o posesie de 53%, Kukesi are o oarecare forță în plus la mijlocul terenului care cu siguranță dacă va rămâne lucidă pe parcursul celor 90 de minute va reuși să spargă apărarea celor din Malta, concentrarea fiind cheia calificării pentru albanezi.

Cele două echipe se prezintă într-o situație aproape asemănătoare, nu mai experiența și concentrarea din teren în cele 90 de minute vor conta decisiv. Tehnica și talentul nu cred că excelează în nicio zonă, dar luciditatea va fi providențială. Kukesi a arătat ceva mai bine în primul joc, iar pentru că un rezultat de egalitate cu goluri îi este în favoare, cred că albanezii au toate șansele să se califice.

Pronosticuri AEK Larnaca - Sturm Graz