Valencia - Juventus. Cristiano Ronaldo poate fi decisiv pentru torinezi

Estadio de Mestalla va fi arhiplin la întoarcerea favoriților în UEFA Champions League, iar cu siguranță întreaga suflare ce susține această echipă așteaptă un debut perfect pentru favoriți. Valencia debutează în UCL contra celor de la Juventus începând cu ora 22:00 și este pregătită să facă o partidă mare în fața uneia dintre cele mai bune echipe din lume.
valencia juventus

Valencia se reîntoarce în grupele UCL după o absență destul de mare. Trei ani au trecut de la ultima calificare în grupele unei asemenea competiții, sezonul 2015-2016 marcând acest eveniment în care liliecii au reușit chiar să se califice în primăvara europeană tot de Champions League, oprindu-se în acel punct. Valencia este pregătită de un sezon foarte bun și eficient în liga stelelelor, iar pentru acest lucru va avea nevoie și de noroc. Formația antrenată de la margine de spaniolul Marcelino a realizat lucru mărețe campionatul trecut când a reușit să termine pe locul 4, prinzând astfel ultima poziție de UCL. Din nefericire, sezonul acesta nu a început așa cum și-ar fi imaginat multă lume care își punea mari speranțe în lilieci la început, mai ales dacă privim la lotul acestora ce se prezintă mult mai competitiv față de anii precedenți. Nicio victorie în cele patru etape disputate, înregistrând trei egaluri și o înfrângere în fața celor de la Atletico Madrid.

Valencia echipa probabila: Neto, Gaya, Diakhaby, Paulista, Piccini – Cheryshev, Wass, Parejo, Soler – Gameiro, Moreno

Juventus, oaspetele de seamă de pe Mestalla în seara aceasta, se deplasează până în Spania pentru a debuta cu dreptul în noul sezon de UCL, la finalul căruia speră să ridice în cele din urmă trofeul mult visat de întreaga suflare juventină. Bătrâna doamnă este într-un progres continuu de câțiva ani în ce privește această competiție din care nu a mai ieșit mai devreme de faza sferturilor fiind într-adevăr dornică să pună pâna pe trofeu în cele din urmă. Torinezii speră la un sezon mult mai bun, dar bineînțeles și la șansă deoarece acest lucru i-a lipsit anul trecut când era eliminată destul de nemeritat de Real Madrid în sferturi. Echipa lui Masimilliano Allegri este pregătită din toate punctele de vedere pentru acest meci mai ales că și-a făcut încălzirea pentru acest debut încă de acum câteva etape când a reușit să strângă nu mai puțin de 4 victorii consecutive în Serie A, fiind pe primul loc în campionat.

Juventus echipa probabila: Szczesny – Cancelo, Bonucci, Chiellini, Sandro – Khedira, Pjanic, Matuidi – Dybala – Mandzukic, Ronaldo

Cristiano Ronaldo speră să fie cheia juventinilor în ce privește victoria în această seară de pe Mestalla. Super starul portughez este abonat la poarta liliecilor pe care a ochit-o de foarte multe ori în partidele pe când juca la Real Madrid și are mari șanse să o facă și de această dată. Voi miza pe un fotbal deschis, cu multe faze de poartă, pe două atacuri ce se vor contracara destul de intens de-a lungul partidei, și bineînțeles pe goluri.

Pronosticuri Bulgaria - Cipru