TSKA Moscova - Real Madrid. Los Blancos nu va avea deloc un meci ușor pe tărâm rusesc

Meciurile de la ora 22:00 se anunță extrem de interesante datorită super formațiilor care vor încerca să aibă din nou o seară liniștită în UCL. Real Madrid vine la Moscova pe terenul celor de la TSKA pentru a câștiga alte trei puncte care să o mențină în vârful grupei G din UCL.
real madrid

TSKA Moscova este de departe outsider-ul acestei runde a doua din grupele UCL însă formația din Rusia va încerca pe cât posibil să se ridice la nivelul adversarului mai ales că experiența rușilor este destul de mare în cupele europene, stiind să gestioneze majoritatea duelurilor de marcă. Formația condusă de pe bancă de bielorusul Goncharenko nu traversează cel mai reușit sezon în campionat, clasându-se doar pe locul 4 cu 16 puncte, la o distanță de 6 față de Zenit, însă drumul este foarte lung până la cucerirea trofeului. Recent a reușit o victorie foarte importantă la Orenburg, scor 1-0. În UCL a debutat cu un rezultat pozitiv, egal scos pe terenul cehilor de la Plzen, scor 2-2, după ce gazdele au condus cu două goluri diferență, dar ambiția rușilor și experiența acestora și-au spus cuvântul spre finalul jocului când au reușit să egaleze.

TSKA Moscova echipa probabila: Akinfeev; Efremov, Nababkin, Chernov, Becao, Fernandes; Vlasic, Oblyakov, Bijol; Dzagoev, Chalov

Real Madrid este obligată să își apere trofeul pentru a patra oară consecutiv, fiind singura echipă din lume care a reușit o asemenea performanță: trei Ligi ale Campionilor în trei ani consecutiv. Madrilenii au reușit să facă întreaga suflare Los Blancos fericită prin aceste trofee, demonstrând că au capacitatea să domine fotbalul o bună bucată de vreme dacă lucrurile vor rămâne în aceeași manieră. Ruptura s-a petrecut după mai bine de 9 ani între Cristiano Ronaldo și Real Madrid, dar portughezul nu resimte acest lucru ci doar clubul madrilen care traversează o perioadă grea fără CR7. Los Blancos se află totuși pe locul 2 în La Liga cu 14 puncte însă jocul prestat de aceasta nu se ridică la standardele sezonului trecut, Lopetegui având și ceva probleme de lot, Isco și Marcelo fiind indisponibili la ultima partidă din campionat, scor 0-0 în fața lui Atletico pe Bernabeu. În UCL au debutat cum nu se putea mai bine pentru suflarea albilor, scor 3-0 în fața celor de la AS Roma, joc în care Bale a făcut spectacol alături de starurile madrilenilor care sunt pregătiți pentru un nou trofeu european.

Real Madrid echipa probabila: Navos; Nacho, Vallejo, Varane, Carvajal; Kroos, Casemiro, Modric; Asensio, Benzema, Vazquez

Formația lui Lopetegui primește o cotă excelentă din partea bookmakerilor pentru a obține un nou succes, dar tocmai acest lucru ar trebui să pună pe toată lumea pe gânduri dacă stăm să privim la faptul că este extrem de dificil de câștigat în Rusia însă calitatea grupului madrilen ar trebui să se vadă din primul minut și să nu aibă emoții în fața rușilor. Voi miza totuși precaut pe această partidă pe un succes al albilor la maximum 1 gol diferență.

Pont pariuri Armenia - Macedonia