TNS - Shkendija. O deplasare mai mult ca o vacanță pentru macedoneni.

Prima zi din returul optimilor de calificări din UEFA Champions League oferă o serie de meciuri ce cu siguranță vor oferi un spectacol frumos iubitorilor de fotbal. Una dintre acestea este cea TNS și Shkendija, duel ce este programat de la ora 21:00 în Țara Galilor. Echipa oaspete a câștigat pe teren propriu cu scorul de 5-0, calificarea fiind rezolvată, de această lucrurile fiind destul de care, galezii ne mai având nicio șansă la sferturi.

TNS, gazda acestei dispute, este cotată de casele de pariuri cu șansa a doua la câștigarea jocului, pentru calificare ne mai punându-se problema dacă stăm să privim la manita reușită de mecedoneni. Galezii au pierdut destul de umilitor în fața acestora, dar jocul a demonstrat că sud-europenii chiar un lot foarte competitiv. TNS an de an s-a rezumat la propria competiție, cupele europene fiind o pălărie prea mare pentru clubul din Țara Galilor. Doar 2 șuturi a reușit să tragă pe poarta macedonenilor, statistica ne oferind nicio șansă clubului din Oswestry. Park Hall va fi plin la acest joc, fiind ultimul în UCL pentru galezi.

Shkendija, oaspetele acestui retur din optimile de calificare, pornește cu prima șansă la câștigarea și acestui meci, calificarea fiind rezolvată în proporție de 99% grazie rezultatului incredibil de pe teren propriu. Macedonenii nu au oferit nicio șansă fotbaliștilor din Țara Galilor, administrându-le o înfrângere la 5 goluri diferență, ne primind niciunul. Shkendija a reușit să tragă numai puțin de 10 pe spațiul porții apărate de Harrison, doar cinci mingi fiind destul de imprevizibile pentru portarul celor de la The New Saints.Sud-europenii nu au turat prea tare motoarele în acest prim joc din UCL întrucât vor urma partide mult mai grele pentru aceștia, iar lotul este destul de subțire.

Macedonenii sunt calificați în mare măsură în faza sferturilor de calificare din UCL, jocul din această seară fiind mai mult pentru a mai testa câteva lucruri din punct de vedere tactic, iar fotbaliștii lui Qatip Osmani să mai adune minute în vederea unei stabilizări a formei fizice. Totuși cred că galezii vor reuși să marcheze pentru a nu ieși chiar atât de șifonați din UCL, având un public minunat care cu siguranță va merita măcar un gol să vadă în poartea celor de la Shkendija.