Steaua Roșie - Spartak Trnava. Slovacii vor simți presiunea tribunelor în această seară.

Turul 3 din preliminariile UEFA Champions League debutează în această zi de marți cu o serie de partide extrem de interesante care vor alinia la centru formații de top din Europa. Una dintre aceste partide este cea dintre Steaua Roșie și Spartak Trnava, duel programat de la ora 21:30 pe stadionul din Belgrad. Sârbii sunt favoriți cerți la calificare deoarece vor întâlni un adversar destul de modest care însă a provocat o mare supriză în turul precedent.

Steaua Roșie Belgrad, gazda acestei dispute, pornește cu prima șansă la calificare datorită lotului mult mai valoros și al jocului prestat în partidele anterioare care este demn de această competiție. Spartaks a fost prima victima sârbilor care nu a reușit imposibilul și din păcate a fost eliminată în urma unei duble manșe în care Steaua Roșie nu a reușit lucruri importante. Calificarea a venit odată cu jocul doi de pe teren propriu, câștigat cu scorul de 2-0, jucătorii având o altfel de motivație datorită publicului. Sîrbii a schimbat multe după această calificare și iată cum reușește să își adjudece încă o calificare în fața celor de la Suduva care nu au mai avut aceeași prestație ca în partidele cu APOEL. 5-0 la general pentru Steaua Roșie să pășește încet, dar sigur spre zona de play-off a grupelor UCL, o performanță ce poate fi atinsă dacă jocul acesteia se va menține și în dubla contra celor de la Trnava.

Spartak Trnava, oaspetele acestei dispute, pleaca cu sansa a doua la calificare conform bookmakerilor. Formatia din Slovacia a pornit aventura europeană în urmă cu o lună când a reușit să elimine echipa din Bosnia, Zrinjsk, cu scorul de 2-1 la general oferindu-i șansa să se apropie tot mai mult de play-off. Turul 2 preliminar a neutralizat orice șansă la calificare la auzul veștii că vor disputa o dublă manșă contra experimentatei Legia Varșovia, dar lucrurile nu au stat deloc așa. Trnava a reușit imposibilul, calificându-se astfel în defavoarea polonezilor după două prestații cu adevărat solide, și bineînțeles pline de un noroc fantastic. Slovacii au oferit totul pentru această competiție până în acest moment, dovadă fiind și rezultatele negative din campionat, dar este de înțeles acest lucru deoarece sunt mulți bani în joc, iar posibilitatea de a ajunge mai sus încă există, adversarul fiind relativ accesibil comparativ cu alții.

Sârbii nu au cum să întâmpine nicio problemă în privința calificării dacă stăm să privim la cota oferită de casele de pariuri, dar potrivirea de acasă niciodată nu se aseamană cu cea din târg. Astfel că, putem să ne așteptăm la un rezultat surprinzător din partea slovacilor sau la unul complet distrugător al echipei din Serbia. Cred totuși că cel mai indicat pronostic este cel pe goluri, ambele având șanse să marcheze, oferind publicului un joc cu cel puțin 3 reușite pe tabelă.

Pronosticuri Torino - Napoli