Steaua Roșie Belgrad - Spartaks. Sârbii sunt net favoriți.

Prima zi din returul optimilor de calificări din UEFA Champions League oferă o serie de meciuri ce cu siguranță vor oferi un spectacol frumos iubitorilor de fotbal. Una dintre acestea este cea dintre Steaua Roșie Belgrad și Spartaks, duel ce este programat de la ora 21:30 în Serbia. Echipa oaspete a reușit să termine neînvinsă în primul joc din aceste optimi de calificare, astfel că prezintă în continuare șanse de calificare, sârbii fiind nevoiți să tureze mai mult motoarele pentru a reuși să se califice în următoarea fază.

Steaua Roșie Belgrad, gazda acestei dispute, pornește cu prima șansă la calificare dacă stăm să privim la jocul prestat de sârbi în primul joc al acestei manșe. Aceștia au avut din păcate ghionion de-alungul partidei pe care au dominat-o de la un capăt la celălalt, lipsa de luciditate în fața porții observându-se pe chipul jucătorilor conduși de la margine de Vladan Milojevic. Crevna Zvezda pe numele sârbesc, va trebui să schimbe câte ceva din punct de vedere ofensiv pentru ca să își facă jocul destul de ușor, fiind nevoită să deschidă scorul destul de repede, având în față o formație care nu va reuși să țină ritmul prea mult la cel mai înalt nivel. Cu siguranță atmosfera va fi incendiară la Belgard, iar din această cauză fotbaliștii antrenorului sârb sunt nevoiți să se califice pentru a nu isca un scandal între ei și suporteri.

Spartaks, formația oaspete din Letonia, se deplasează în Serbia pentru a încerca marea cu sarea în aceste optimi de calificare. Formația letonă a reușit să plece de pe teren propriu cu un rezultat mai mult decât excelent, un 0-0 alb care îi permite să spere la calificare, doar așa din punct de vedere teoretic. Practica a fost destul de slabuță pentru fotbaliștii letoni care nu prea au contat de-a lungul celor 90 de minute, ne având decât un singur șut pe spațiul sârbilor, jocul prestat de aceștia ne fiind deloc convingător că vor putea să se califice. Este clar că aceștia vor aborda un sistem destul de defensiv, arma fiind contraatacul, lucru care se poate întâmpla dacă se vor menține la fel de concentrați ca în prima partidă.

Sunt de părere că jucătorii celor de la Steaua Roșie Belgrad nu cred că se vor mai juca în aceeași manieră ca în prima partidă unde s-au distrat cu ocaziile de gol, ajungând la finalul meciului să regrete toate aceste ocazii pe care le-au ratat. Cu un public fantastic care îi va împinge de la spate, și care le va înmuia destul de tare picioarele fotbaliștilor letoni, Crevna Zvezda nu are cum să nu se califice în sferturile UCL, scorul rămânând singura problemă a sârbilor.

 

Pronosticuri West Ham - Chelsea