Spartak Trnava - Steaua Roșie. Oare se va opri minunea slovacilor?

Returul celei de a treia faze eliminatorii din preliminariile UEFA Champions League debutează în această zi de marți cu o serie de partide extrem de interesante care vor alinia la centru formații de top din Europa. Una dintre aceste partide este cea dintre Spartak Trnava și Steaua Roșie, duel programat de la ora 21:30 în Slovacia. Sârbii s-au cam încurcat pe teren propriu, dar promit revanșa în manșa retur, fiind convinși că se pot califica în cele din urmă.

Spartak Trnava, gazda acestei dispute, pleaca cu sansa a doua la calificare conform bookmakerilor. Formatia din Slovacia a pornit aventura europeană în urmă cu o lună când a reușit să elimine echipa din Bosnia, Zrinjsk, cu scorul de 2-1 la general oferindu-i șansa să se apropie tot mai mult de play-off. Turul 2 preliminar a neutralizat orice șansă la calificare la auzul veștii că vor disputa o dublă manșă contra experimentatei Legia Varșovia, dar lucrurile nu au stat deloc așa. Trnava a reușit imposibilul, calificându-se astfel în defavoarea polonezilor. Minunea continuă pentru slovaci care au remizat destul de noroc pe terenul sârbilor, scor 1-1, reușind chiar să marcheze ,și continuă lupta pentru calificare.

Steaua Roșie , oaspetele acestei dispute, pornește cu prima șansă la calificare datorită lotului mult mai valoros și al jocului prestat în partidele anterioare care este demn de această competiție. Spartaks a fost prima victima sârbilor care nu a reușit imposibilul și din păcate a fost eliminată în urma unei duble manșe în care Steaua Roșie nu a reușit lucruri importante. Calificarea a venit odată cu jocul doi de pe teren propriu, câștigat cu scorul de 2-0, jucătorii având o altfel de motivație datorită publicului. Sîrbii a schimbat multe după această calificare și iată cum reușește să își adjudece încă o calificare în fața celor de la Suduva. Jocul sârbilor a fost unul relativ bun în manșa tur a disputei de pe teren propriu contra slovacilor de la Trnava, dar aparent lucrurile s-au derulat destul de slab pe tabelă, însă calificarea rămâne în picioare pentru clubul sârb.

Faptul că până acum formația din Slovacia a izbutit atâtea minuni, lucrurile pentru sârbi se complică și astfel se văd nevoiți să trateze jocul extrem de serios pentru a nu intra în vraja adversarului. Cred că Steaua Roșie are puterea să se califice, mai ales că vorbim totuși de mulți bani în joc, iar sârbii sunt conștienți astfel de importanța acestui meci și cu siguranță își vor arăta pe deplin valoarea în această seară.