Spartak Moscova - PAOK Salonic. Presiune uriașă pe umerii fostului selecționer.

Returul celei de a treia faze eliminatorii din preliminariile UEFA Champions League debutează în această zi de marți cu o serie de partide extrem de interesante care vor alinia la centru formații de top din Europa. Una dintre aceste partide este cea dintre Spartak Moscova și PAOK, duel programat de la ora 20:30 pe Otkrytiye Arena. Am avut parte de un joc extraordinar în tur cu 5 goluri marcate și cu echipa lui Lucescu Jr care a reușit o întoarcere fantastică, pornind cu șanse reale spre Rusia că va reuși să obțină calificarea.
spartak moscova paok

Spartak Moscova, gazda acestei partide, pornește cu prima șansă la calficare conform caselor de pariuri, un lucru ciudat de altfel dacă privim la rezultatul din tur. Rușii antrenați de la margine de italianul Carrera nu par să fi început cum și-ar fi dorit această campanie de calificare. Moscoviții în ultimii ani au participat în grupele UCL, dar de această dată lucrurile se complică puțin deoarece pe lângă acest tur de calificare, vor mai avea încă unul în play-off dacă situația din această fază eliminatorie va sta pozitiv pentru aceștia. Situația este cam complicată după jocul pierdut în fața grecilor cu scorul de 3-2, dar moscoviții speră să strângă rândurile și să arate un alt joc față de cel din tur. Debutul în campionat a fost relativ bun pentru Spartak Moscova reușind să acumuleze 7 puncte după 3 etape, ultima victorie venind weekendul acesta în fața celor de la Anzhi.

PAOK Salonic, oaspetele acestei manșe retur, pornește la casele de pariuri cu a doua șansă la calficare. Antrenorul român, Răzvan Lucescu, deși se preconiza că va avea viață grea la debutul în UCL deoarece campionatul în Grecia nu a început încă, duelul contra echipei elvețiene din turul precedent a demonstrat cu totul altceva despre echipa fostului selecționer. Jocurile amicale nu au fost atât de relevante pentru Lucescu JR, dar care a avut încredere în băieții săi că vor conștientiza importanța partidelor din UCL și vor acționa în consecință. Lucrurile s-au derulat favorabil pentru greci care au reușit să învingă trupa elvețiană de două ori, 2-1 în Grecia și 0-3 în Elveția. Aceste rezultate pozitive au ajutat enorm clubul grec care a dat dovadă de multă maturitate în jocul din tur contra moscoviților pe care i-au întors de la 0-2, și astfel au reușit să câștige cu un 3-2 care le oferă șanse să spere la calificare, mai ales că jocul a fost unul foarte bun pe alocuri.

Se anunță un duel extrem de interesant în Moscova prin prisma loturilor celor două echipe care vor alinia la centru jucători care merită să participe pe deplin în grupele UCL. Am dubii cu privire la jocul moscoviților și de această dată care încă nu se află la o capacitate prea mare, în timp ce grecii vin după euforia partidei retur și pot izbuti calificarea în cele din urmă, și chiar să nu piardă în Rusia.

Pronosticuri Astra - Gaz Metan Mediaș