Slavia Praga - Dinamo Kiev. Echilibru perfect pe Eden Arena.

Turul 3 din preliminariile UEFA Champions League debutează în această zi de marți cu o serie de partide extrem de interesante care vor alinia la centru formații de top din Europa. Una dintre aceste partide este cea dintre Slavia Praga și Dinamo Kiev, duel programat de la ora 20:30 pe Eden Arena. Cehii par să dețină prima șansă conform caselor de pariuri, dar cu siguranță ucranienii au multe de demonstrat și în acest an, iar prin prisma acestui lucru putem asista la un joc deschis cu multe reușite.
Slavia Praga dinamo kiev

Slavia Praga, gazda acestei manșe tur, deși deține prima șansă conform bookmakerilor, lucrurile nu sunt chiar atât de simple pentru cehi care simt teama în acest tur a unei echipe care cu siguranță va pune mari probleme pe ambele faze. Cehii au început campionatul și se bucură de câteva partide în care au reușit să mai rezolve din lucrurile de manieră tactic care ar trebui rezolvate înaintea unui joc european. Este primul în acest sezon, iar presiunea pe umerii cehilor va fi destul de mare. Fanii au încredere în favoriții lor, dar mai ales în jocul acestora care s-a arătat excelent până în acest moment dacă privim la cele trei victorii din trei obținue în campionat în fața celor de la Sigma Olomouc, Karvina și Opava.

Dinamo Kiev se deplasează până în Cehia pentru a încerca să scoată un rezultat pozitiv care să o mențină cu șanse reale și după acest tur. Ucranienii vor debuta și ei pentru prima oară în acest sezon european și vor simți și aceștia presiunea care va atârna pe umerii lor, dar sunt destul de motivați înaintea jocului pe care cred că l-au pregătit foarte bine împreună cu toți oamenii care activează la club. Începutul de sezon este excelent pentru vicecampioana Ucraniei care a reușit să câștige Supercupa în fața celor de la Șahtior, scor 1-0, și să obțină nu mai puțin de 3 victorii în campionat din tot atâtea jocuri, cu același scor ca în finală. Rămâne de văzut dacă același joc va fi practicat și în această deplasare sau au pregătit ceva mai special.

Cele două formații par să fie de valori destul de apropiate, calificarea fiind destul de greu de anticipat dacă privim la jocul prestat de acestea în acest început de sezon competițional. Cred că vom asista la un joc cu reușite de ambele părți, cu un Dinamo Kiev care nu va pierde pe Eden Arena, plecând astfel în Ucraina cu șanse mari de a prinde play-off-ul.