Shkendija - Sheriff Tiraspol. Duel relativ echilibrat.

Prima zi de calificări din turul 2 preliminar din UEFA Champions League oferă o serie de meciuri extrem de interesante care vor fi cu siguranță pe placul iubitorilor de fotbal. Una dintre aceste partide este cea Shkendija și Sheriff Tiraspol, duel programat de la ora 21:15 pe Phillip II Arena. Poate unul dintre cele mai echilibrate dueluri și cele mai neașteptate pentru această fază care va alinia la centru formații destul de modeste pentru această competiție, dar care pot oferi un fotbal frumos dacă vor aborda stilul ofensiv din turul precedent.

Shkendija, gazda acestei prime manșe, pornește cu prima șansă jocului din această seară, moldovenii fiind totuși cei care au șansele cele mai mari la calificare. Macedonenii nu au oferit nicio șansă echipei TNS din Țara Galilor administrându-i o înfrângere la 5 goluri diferență pe teren propriu. În deplasare, lucrurile s-au complicat teribil pentru Shkendija care se vedea condusă la pauză cu scorul de 3-0. Meciul s-a terminat 4-0 cu un ultim gol marcat de TNS în minutele de prelungire, și astfel Macedonia are o echipă calificată în turul următor din UCL. Totuși, aspectele cele mai îngrijorătoare din ultimul meci trebuie rezolvate de urgență deoarece cu o astfel de atitudine din partea jucătorilor, Shkendija nu are nicio șansă împotriva lui Sheriff.

Sheriff Tiraspol, oaspetele acestei partide, este cotata de casele de pariuri cu prima sansa in accederea in urmatoarea faza eliminatorie, dar cu cea de a doua la câștigarea acestui joc. În turul precedent, Sheriff Tiraspol a intrat foarte prost în primul joc din Georgia contra celor de la Torpedo Kutaisi, partidă pe care a pierdut-o cu scorul de 2-1, iar lucrurile se complicau destul de tare pentru moldoveni. Experiența și valoarea lotului și-au spus până la urmă cuvântul, și astfel Sheriff a reușit să întoarcă calificara în favoarea sa, scor 3-0, un joc foarte bun prestat de moldoveni. Antrenorul Goran Sablic are probleme pe ambele compartimente deoarece la nivelul fundașilor lipsește o oarecare coordonare , în timp ce în atac fotbaliștii săi nu prezintă nicio urmă de luciditatate.

Așadar, se poate spune că între cele două formații nu există o diferență prea mare de valoare, în schimb experiența poate să își spună cuvântul deoarece moldovenii au multe sezoane de cupă europeană, și știu să trateze mult mai bine această dublă manșă, din care cred că pot ieși învingători. Sheriff Tiraspol nu poate pierde pe terenul macedonenilor dacă se vor prezenta mult mai solizi în apărare, scorul fiind totuși cu maxim 2 goluri pe tabelă.

Pronosticuri West Ham - Chelsea