Shkendija - Salzburg. Ne așteptăm la o partidă în oglindă ca cea din tur.

Returul celei de a treia faze eliminatorii din preliminariile UEFA Champions League debutează în această zi de marți cu o serie de partide extrem de interesante care vor alinia la centru formații de top din Europa. Una dintre aceste partide este cea dintre Skhendija și Salzburg, duel programat de la ora 21:15 pe Phillip II Arena. Austriecii nu au avut nicio emoție în tur, partidă pe care au controlat-o din toate punctele de vedere, plecând astfel în Macedonia să își primească biletele spre play-off.
Shkendija

Shkendija, gazda acestei manșe retur, primește din partea bookmakerilor o cotă la victorie și respectiv la calificare extrem de mare care cere doar o minune ca să se adeverească. Macedonenii au un parcurs excelent până în acest moment în UCL, dar această minune are mari șanse să ia sfârșit după această dublă manșă. Aceștia au reușit până în acest moment să acceadă în această fază eliminatorie încă din primul tur când au reușit să treacă de cei de la TNS cu 5-4 la general. Au urmat partidele cu Sheriff Tiraspol în care echipa lui Osmani s-a descurcat admirabil în fața unei formații cu mai multă experiență la nivel european. 1-0 a fost scorul pe terenul macedonenilor, în timp ce în Moldova situația a fost una relativ echilibrată, scorul de pe tabelă indicând un rezultat alb de 0-0. Din nefericire, jocul din Austria nu a mai fost unul chiar atât de bun, pierzând-ul estul de categoric cu scorul de 3-0, și implicit orice șansă la calificare.

Salzburg, oaspetele acestei dispute, este cotată cert cu prima șansă atât la câștigarea jocului cât și la calificare, iar datele problemei rămân doar cu privire la scorul care se va înregistra pe tabelă și de această dată. Formația condusă de la margine de neamțul Rose este pregătită să realizeze lucruri la fel de importante ca în sezonul european trecut când deși se afla în UEL, aceasta a reușit să se califice până în semifinale, fiind eliminată de francezii de la Marseille. Debutul a fost excelent în fața macedonenilor cărora le-au administrat o înfrângere destul de usturătoare care le oferă austriecilor liniștea și încredere că pot obține sigur biletul spre play-off. Primele trei jocuri din campionat au adus maximul de puncte pentru cei de la Salzburg, câștigând cu scorul de 3-1 în fața celor de la LASK Linz, 0-2 pe terenul lui Mattersburg, și 2-0 pe arena proprie contra celor de la Austria Viena.

Austriecii au toate șansele să se impună și în acest duel , mai ales că valoarea macedonenilor este totuși cu mult sub cea a acestora. Jocul prestat de Salzburg în tur pare să fie unul extrem de consistent care să le ofere încă o partidă excelentă austriecilor, și implicit să aducă un nou rezultat pozitiv, implicit și calificarea în play-off, dar mai mult de atât se dorește a fi o continuitate a jocului excelent din ultima vreme.

Pronosticuri Athletic Bilbao - Real Madrid