Sheriff Tiraspol - Torpedo Kutaisi. Moldovenii nu își pierd speranța.

A doua zi din returul optimilor de calificări din UEFA Champions League oferă o serie de meciuri ce cu siguranță vor oferi un spectacol frumos iubitorilor de fotbal. Una dintre acestea este cea dintre Sheriff Tiraspol și Torpedo Kutaiși, duel ce este programat de la ora 20:00 în Moldova. Echipa oaspete a câștigat prima partidă din Georgia cu scorul de 2-1, dar acest lucru nu îi oferă prima șansă la calificare deoarece moldovenii au cu ce să răspundă în jocul din această seară.

Sheriff Tiraspol, gazda mansei retur din aceste optimi de calificare, este cotata de casele de pariuri cu prima sansa in accederea in urmatoarea faza eliminatorie. Lucrurile sunt destul de ne clare din acest punct de vedere deoarece moldovenii au pierdut mansa tur cu scorul de 2-1, iar majoritatea specialistilor ca acest lucru a fost doar o intamplare, dar jocul de la Tiraspol va fi clar in favoarea acestora. Meciul tur a fost mai mult pe contre, moldovenii reusind sa conduca inca din minutul 14, dar au fost intorsi de formatia georgiana. Probleme din defensiva sunt destul de mari, iar antrenorul Goran Sablic va incerca sa schimbe cate ceva pentru a nu risca sa piarda calificarea. Atacantii au nevoie de mai multa luciditate deoarece din 14 suturi expediate, doar 4 au fost pe poarta, un procentaj destul de slab pentru campioana Moldovei.

Torpedo Kutaisi se deplaseaza pana in Moldova din postura de oaspete a acestei partide din mansa retur a optimilor de calificare din UCL. Echipa din Georgia este cotata de casele de pariuri cu sansa a doua la calificare desi dupa turul disputat in urma cu o saptamana, georgienii au aratat ca se pot impune si astfel sa obtina calificarea. Victoria cu 2-1 se pare ca nu este un element suficient pentru fotbalisti deoarece jocul de la Tiraspol va fi unul extrem de dificil pentru georgieni. Acestia s au descurcat admirabil pe teren propriu, reusind sa intoarca rezultatul si sa mai aiba o sumedenie de ocazii si o.posesie de chiar 57%, aratandu si forta de la mijlocul terenului de care dispune. Cu un joc la fel de ofensiv, Torpedo poate izbuti sa marcheze pe terenul moldovenilor.

Asadar, sansele sunt destul de impartite cel putin in practica deoarece pe hartie, Sheriff Tiraspol este net favorita, acest lucru fiind datorat si golului marcat in deplasare care i ar putea ajuta pe jucatorii lui Goran Slabic. Georgienii au nevoie de o partida la fel de buna ca cea din tur, dar bineinteles si de noroc. Cred totusi ca la fel ca in jocul precedent, vom avea parte de un joc cu cel putin 3 reusite.

Pronosticuri HJK - O.Ljubljana