Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Shamrock Rovers vs Breidablik ponturi și pronosticuri 11.07.2023

Marți, 11 iulie 2023, Shamrock Rovers (Irlanda) primește vizita formației Breidablik (Islanda) în primul meci al turului I de calificare în grupele Champions League. Partida se dispută pe Tallaght Stadium și este arbitrată de cipriotul Chrysovalantis Theouli.
Shamrock Rovers vs Breidablik
July 11,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Shamrock Rovers vs Breidablik

Pentru prima oară față în față, Shamrock Rovers și Breidablik sunt în plin campionat, ceea ce ar trebui să însemne că ne oferă un joc frumos. Pe de altă parte, faptul că se joacă în Irlanda o pune într-o lumină foarte bună, iar rezultatele obținute în postura această m-au convins să vă recomand victorie Shamrock Rovers cotă 1.72 la Superbet.

Ponturi Shamrock Rovers – Breidablik

ambele marchează - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Shamrock Rovers

  • Campioana Premier Division a avut meci în campionatul Irlandei cu doar câteva zile în urmă când a încheiat la egalitate cu Drogheda, 0-0.
  • Are o singură victorie în ultimele patru etape, dar cu toate acestea este liderul campionatului, cu 47 de puncte. Sunt patru lungimi pe care le are în avantaj față de St. Patricks și Derry City, formațiile care alcătuiesc podiumul.
  • Rezultatele obținute pe terenul propriu au fost mult mai bune. Tallaght Stadium i-a adus victorii pe linie fără gol primit în ultimele trei dueluri.

Breidablik

  • Aflată și ea în plin sezon competițional, Breidablik a intrat pe tabloul principal al calificărilor Champions League după ce a trecut de preliminarii. A dispus cu 7-1 de Tre Penne (San Marino) și cu 5-0 de Buducnost (5-0).
  • Vinerea trecută a avut și ea meci în campionatul Islandei, iar rezultatul obținut a fost unul care i-a ridicat moralul. 5-1 a indicat tabela în meciul cu Fylkir.
  • Situația este mai grea când joacă în deplasare, unde primește ușor goluri și care uneori o costă decisiv. Peste 3.5 goluri s-au înscris în ultimele cinci deplasări, iar în trei dintre meciuri a încasat peste 1.5 goluri de fiecare dată.

Pariază la Superbet pe meciurile din Champions League! Găsești pe site analize și ponturi la fiecare partidă!

Plasează pariul