Sahtior - Hoffenheim. Experiența este de partea ucrainenilor în această seară

Cel de-al doilea joc ce se va disputa de la ora 19:55 este cel dintre Sahtior și Hoffenheim. Ucrainenii și germanii sunt pregătiți de primul duel de clasă din UEFA Champions League, iar cu siguranță dorința de a debuta cu dreptul va fi uriașă pentru ambele formații ce sunt pregătite să obțină măcar un punct din acest prim joc.
sahtior Hoffenheim

Sahtior are în ADN calificarea în grupele UCL, competiție din care nu lipsește de foarte mulți ani, fiind abonată practic la liga stelelor, dar în care din păcate nu a reușit mai nimic notabil. Pe vremea lui Mircea Lucescu s-a realizat performanță europeană, dar doar la nivel de UEFA Cup, în schimb pe partea de UEFA Champions League absolut nimic notabil. Rămâne de văzut care va fi prestația trupei ucrainene în sezonul acesta. Fanii speră la ceva mai bun față de sezonul trecut, mai ales că locul 2 este destul de accesibil într-o grupă cu City, Lyon și Hoffe. Formația antrenată de portughezul Fonseca este pregătită să înceapă cu dreptul acest nou sezon de UCL mai ales că prestațiile din campionat se prezintă excelent în ultima vreme. Sahtiorul a reușit nu mai puțin de 7 victorii din 8 în acest start nou de sezon, fiind pe primul loc cu 21 de puncte.

Sahtior echipa probabila: Pyatov – Ismaily, Rakitsky, Khotcholava, Danchenko – Patrick, Stepanenko – Taison, Nem, Marlos – Moraes

Hoffenheim va avea o deplasare extrem de dificilă pe terenul celor de la Sahtior deși va încerca pe cât posibil să scoată măcar un rezultat de egalitate în Ucraina. Nemții sunt la prima participare în grupele UEFA Champions League din istorie, anul trecut ne reușind decât o calificare în cea de a doua competiție și anume în Europa League după un play-off pierdut în fața trupei din Liverpool. Germanii au pierdut în fața cormoranilor cu scorul de 6-3 la general, fiind într-adevăr o discrepanță uriașă de valoare și experiență. Și de această dată lucrurile se vor mișca în aceeași direcție. Formația lui Nagelsmann nu deține niciun fel de experiență anterioară europeană, iar acest lucru o va costa destul de mult. Campionatul nu a început deloc bine pentru aceasta care a înregistrat nu mai puțin de 2 înfrângeri din 3 jocuri, în fața lui Bayern și Dusseldorf, ambele în deplasare, și un succes în fața celor de la Freiburg pe teren propriu cu scorul de 3-1.

Hoffeinheim echipa probabila: Baumann – Nordtveit, Bicakcic, Posch – Kaderabek, Zuber, Bittencourt, Kramaric, Schulz – Joelinton, Szalai

Ucraienii merită pe deplin poziția de favoriți în această dispută deoarece pe lângă valoarea în plus a lotului, aceștia dețin o experiență destul de bogată în UCL, iar cu siguranță acest lucru va conta decisiv în faza grupelor, mai ales că Hoffe ar trebui să reprezintă o formație în fața căreia, Sahtiorul speră la maximul de puncte. De aceea, voi miza pe o victorie a ucrainenilor în această seară, fiind de departe mult mai îndreptățiți la un asemenea rezultat, și chiar vor avea șansa să marcheze cel puțin două goluri în poarta germanilor care se prezintă destul de slab pe zona defensivă.

Pronosticuri FC Porto - Galatasaray