Rosenborg - Celtic. Calificarea încă se joacă.

Ultima zi ce oferă partidele retur din turul 2 preliminar din UEFA Champions League va fi una extrem de interesantă datorită echipelor ce se vor confrunta fiind formații care an de an au surprins plăcut în competitiile europene. Jocul care închide ziua este cel dintre Rosenborg și Celtic, duel programat de la ora 21:45 în Norvegia. Scoțienii au izbutit să câștige pe Celtic Park cu scorul de 3-1, și astfel sunt la doar 90 de minute distanță de o nouă calificare în următoarea fază eliminatorie din UCL.
celtic

Rosenborg, gazda acestei manșe retur, pornește cu a doua șansă datorită lotului mult mai inferior ca valoare față de cel al scoțienilor, dar și prin faptul că a pierdut duelul din tur. Norvegienii dețin totuși o experiență în abordarea unor asemenea partide care cu siguranță se va vedea pe teren.În manșa tur nu au arătat prea multe fiind destul de bine blocată în mai toate atacurile, izbutind să marcheze un singur gol, dar dificultatea principală s-a perindat pe zona de apărare unde fundașii norvegieni au prins o zi extrem de slabă, lăsându-i pe scoțieni să profite de acest lucru și iată cum calificarea este destul de departe în acest moment pentru Rosenborg. O asemenea problemă a apărut și în jocul contra islandezilor care s-a reparat ulterior în Norvegia, dar de această dată celor de la Rosenborg le trebuie atât șansă cât și perfecțiune la nivelul celor două compartimente deoarece nu mai așa se pot impune.

Celtic Glasgow, oaspetele acestei partide, pleacă cu prima șansă conform cotelor oferite de casele de pariuri, acest lucru fiind datorat succesului obținut în urmă cu o săptămână pe Celtic Park. Echipa din Scoția este pregătită să ajungă până în grupele UCL la fel ca sezonul trecut, iar pentru acest lucru are nevoie să își intre în joc pentru a face față duelurilor mai incomode din fazele următoare. Jocul prestat în cele două manșe contra echipei din Armenia, Alashkert nu a convins atât de tare, deși a reușit să se califice cu un rezultat de 6-0 la general. Contra norvegienilor, jocul scoțienilor a fost unul foarte bun, foarte eficient pe fază ofensivă, ne reușind să fructifice mai mult de jumătate din faze, dar cu siguranță va avea prilejul în partida retur. Celtic-ul speră la un nou rezultat pozitiv în Norvegia deoarece calificarea nu este jucată în totalitate, iar un gol înscris imediat de norvegieni poate schimba cu totul fața calificării.

Scoțienii trebuie să își organizeze foarte bine jocul pentru a nu avea surprize în Norvegia deoarece se cunoaște foarte bine fotbalul nordic care pe lângă forță și defensivă, mai au și o foarte bine și pusă la punct disciplină care poate fi de mare ajutor în asemenea momente. Cred că partida ne va oferi tot un spectacol cu goluri în ambele părți, și cu mari șanse ca echipa gazdă să nu piardă în această seară, având o cotă excelentă.

Pronosticuri Torino - Napoli