Real Sociedad vs Leverkusen - Liga Campionilor - Analiza si pronostic


real-sociedad-leverkusen-preview
 

Real Sociedad vs Leverkusen – Liga Campionilor – Analiza si pronostic

Pe Estadio Anoeta Real Sociedad va disputa ultimul joc din acest sezon european in compania lui Bayer Leverkusen, partida urmand sa inceapa de la ora obisnuita de Liga Campionilor, 21:45.

Real Sociedad nu a putut obtine decat un singur punct in aceasta grupa A si indiferent de rezultatele din jocurile de astazi va incheia grupa pe locul patru. In ultima runda spaniolii au pierdut cu 0:4 pe terenul lui Sahtior Donetsk si au ramas cu un singur gol marcat in 540 de minute de joc disputate in aceasta grupa. Acasa bascii nu au inscris, pierzand cu 0:2 duelul cu Sahtior si obtinand singurul punct in urma remizei ”albe” cu Manchester United.

Antrenorul gazdelor, Jagoba Arrasate nu se va puteain acest joc pe Esteban Granero, Diego Ifran si Daniel Estrada, toti trei fiind accidentati.

Echipa probabila Real Sociedad (4-2-3-1): Bravo – Martinez, Gonzalez, Martinez, Angel – Pardo, Bergara – Castro, Prieto, Griezamnn – Vela

Bayer Leverkusen se lupta cu Sahtior Donetsk pentru locul ce duce in optimile de finala. ”Farmacistii” au sapte puncte, cu unul in minus fata de Sahtior, dar foarte important au avantajul rezultatelor directe. In situatia in care Sahtior pierde pe Old Trafford (lucru realizabil) lui Leverkusen ii este suficienta si o remiza pentru a se califica. Moralul nemtilor este unul excelent dupa ce sambata au castigat cu 1:0 pe terenul Borussie Dortmund, Leverkusen parand a fi singura echipa ce-i poate tine piept lui Bayern Munchen. In grupa A din Champions League inca nu a castigat in deplasare, pierzand cu 2:4 la Manchester si terminand fara goluri duelul cu echipa lui Mircea Lucescu. De altfel ultimul succes extern pentru Leverkusen in deplasarle din Liga Campionilor dateaza din 2002, de atunci disputand 15 jocuri.

Absenta importanta la nemti, Sidney Sam fiind accidentat. Pe langa nu au facut deplasarea in Spania Roberto Hilbert si Andres Palop. In plus Stefan Reinartz este incert si foarte probabil va fi lasat pe banca de rezerve.

Echipa probabila Bayer Leverkusen (4-3-3): Leno – Donati, Toprak, Spahic, Can – Castro, Rolfes, Bender – Hegeler, Kiessling, Son

In fata unei echipe lipsita de motivatie aceasta perioada de 11 ani fara succes extern in Liga poate lua sfarsit diseara pentru ”farmacisti”. In tur Leverkusen a castigat foarte greu, cu doua goluri marcate in finalurile de repriza, dar la momentul respectiv Sociedad era o echipa motivata. 2 solist credem ca este cea mai buna alegere la acest joc, dar ca si pronostic principal recomandam precautia, astfel ca va propunem succesul lui Leverkusen cu handicap asiatic 0, pronostic la care primiti miza inapoi daca jocul se incheie nedecis.

Pronosticul nostru: Leverkusen cu handicap asiatic 0 pentru o cota de 1.42 la Unibet
Suplimentar: victorie Leverkusen la o cota de 1.95 la Unibet

scris de Gaby