Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Qarabag vs Lincoln ponturi pariuri și pronosticuri 19.07.2023

Miercuri, în data de 19 iulie, cu începere la ora 19:00, se va juca partida retur dintre Qarabag și Lincoln, ce contează pentru primul tur preliminar din Champions League, urmând să se desfășoare pe “Baku Olympic Stadium”. Se impun gazdele din nou?
Qarabag vs Lincoln
July 19,2023
19:00

Ponturi Qarabag vs Lincoln

ambele marchează - cotă 1.55 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Qarabag vs Lincoln

Diferența de valoare și experiență este mult prea mare între cele două echipe și mă aștept ca cei din Qarabag să se impună și în retur. Nu cred că Lincoln are resursele necesare să producă surpriza. Recomand pronosticul „1 pauză/1 final”, la o cotă de 1.45 la NetBet!

Qarabag

  • Qarabag a rezolvat în mare parte calificarea încă din meciul tur, reușind să se impună cu scorul de 2-1. De altfel, a dominat copios jocul, având o posesie de 70%.
  • De altfel, azerii sunt o echipă cu experiență în cupele cupele europene. În ultimele două sezoane au jucat în fazele eliminatorii din Conference League, fiind eliminați de Marseille și de Gent.
  • Doar 1.09 este cota la victorie în manșă retur cu Lincoln!

ECHIPA PROBABILĂ: Mahammadaliyev – Vesovic, Mustafazada, Medina, Jafarquliyev – Jankovic, Romao – Benzia, Andrade, Zoubir – Xhixka

Lincoln

  • Licoln Red Imps nu a juca deloc rău în partida tur, ba chiar au fost foarte aproape să producă surpriza. Au condus cu 1-0 la pauză, dar s-au văzut învinși la final.
  • Echipa din Gibraltar a jucat în sezonul 2021/2022 în Conference League, într-o grupă alcatuită din FC Copenhaga, PAOK și Slovan Bratislava – a încheiat ultima, fără puncte.
  • Trebuie spus faptul că Lincoln are un singur joc oficial în aproape 3 luni. Poate produce surpriza cu cei de la Qarabag? 18.00 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Coleing – Ayew, Sargeant, Lopes, Nano – Britto, Yahaya, Mandi – Juampe, Gomez, Walker

Pariază pe COTA 1.45 la NetBet!

Plasează pariul