Qarabag - BATE Borisov. Se anunță o partidă închisă.

Turul 3 din preliminariile UEFA Champions League debutează în această zi de marți cu o serie de partide extrem de interesante care vor alinia la centru formații de top din Europa. Una dintre aceste partide este cea dintre Qarabag și BATE Borisov, duel programat de la ora 20:00 pe stadionul din Azerbaijan. Cele două formații sunt de valori destul de apropiate, astfel că va fi o dublă manșă destul de încrâncenată, cu un joc care se va concentra mai mult pe partea tactică, spectacolul fiind aproape imposibil să existe în această seară.
qarabag

Qarabag, gazda acestei partide, porneste cu a doua sansa la calificare, dar cu prima la victorie în această seară conform caselor de pariuri. Formatia azeră are multe de demonstrat fanilor mai ales ca aceasta are totusi o experienta destul de mare acumulata de a lungul sezoanelor europene si trebuie sa faca o figura frumoasa si in acest an. Antrenorul azerilor, Gurban Gurbanov, nu prea a fost multumit de jocul baietilor sai în dubla contra Olimpiei Lubljiana. Acestea au continuat și în turul 2 preliminar unde Qarabag a suferit în primul joc contra celor de la Kukesi, scor 0-0 în Albania, ca ulterior să reușească o descătușare în Azerbaijan, înscriind de 3 ori în poarta albanezilor. De această dată lucrurile devin mai serioasă pentru azeri care vor trebui să se mobilizeze mult mai bine pe zona de atac deoarece fiecare ocazie trebuie să fie fructificată. Un gol primit înjumătățește considerabil șansele la califice.

Bate Borisov, oaspetele acestei manșe tur, pornește cu șansa a doua la câștigarea jocului, dar cu prima la calificare conform caselor de pariuri poate din prisma faptului că vor juca primul joc în deplasare, iar lotul acesteia pare să fie mai valoros. Formația bielorusă a reușit să acceadă în turul trei preliminar în urma eliminării finlandezilor de la HJK. O dublă manșă extrem de disputată de ambele formații care s-au ridicat la nivelul competiției, dar bielorușii au fost mai stăpâni pe ei, experiența spunându-și cuvântul. Dacă pe teren propriu au remizat cu un 0-0 alb, în Finlanda s-au descătușat, reușind să înscrie de două ori în prima repriză în poarta celor de la HJK și să anuleze orice șansă la calificare pentru aceasta. În Azerbaijan lucrurile nu vor sta în aceeași manieră ca până acum, iar mobilizarea bielorușilor trebuie să fie aproape perfectă deoarece un rezultat bun în această deplasare o poate aduce mai aproape de play-off-ul de calificare.

Cunoscând așezarea defensivă a celor două formații care niciodată nu s-au aventurat prea tare pe zona ofensivă, cred că nu vom avea parte de prea multe reușite în această partidă, mai ales cu un Qarabag gazdă care va încerca să se mulțumească și cu un 0-0, iar în deplasare să spargă gheața. Voi miza pe un rezultat cu maxim două goluri pe tabelă, și în final pe un rezultat de egalitate care va fi de ajutor pentru una dintre cele două formații.

Pronosticuri Niedercorn - Ufa