PSV - Inter. Se preconizează o remiză pe Philips Stadion

Olandezii și italienii se vor confrunta în această seară pentru prima oară în istorie începând cu ora 22:00. PSV și Inter sunt la primele dueluri ca adversare în istoria recentă, iar ambele își doresc să scoată un rezultat pozitiv pe Phillips Stadion acolo unde Spaletti și Van Bommel vor încerca să se anihileze reciproc.
inter

PSV traversează o perioadă excelentă încă de când a început noul sezon competițional. Formația lui Marc Van Bommel se află în cea mai bună stare de spirit și de joc din ultimii ani și este pregătită să realizeze lucruri importante și în această seară deși este conștientă de calitatea pe care o deține adversarul. Trupa olandeză se află pe locul 1 în Eredivisie de pe care speră să nu fie detronată prea curând sau deloc deoarece merită pe deplin la cum s-a mișcat în fața tuturor cu care s-a duelat până acum. PSV are 7 victorii consecutive în campionat până acum, bifând toate meciurile cu victorii chiar și derby-ul cu Ajax, câștigat de asemenea cu 3-0 în fața propriilor fani, ne având practic nicio emoție pentru cele trei puncte. Singurul insucces s-a concretizat pe Camp Nou la debutul în UCL când PSV nu a reușit să scoată nici măcar un egal, pierzând categoric cu 0-4.

PSV echipa probabila: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever, Tasende; Rosario, Hendrix; Lozano, Pereiro, Bergwjin; de Jong

Inter va avea o deplasare extrem de dificilă în Olanda acolo unde îi așteaptă o formație ce dacă va fi lăsată să joace va crea foarte multe probleme echipei italiene, iar Luciano Spaletti este convins că dacă își va așeza echipa așa cum va trebui atât din punct de vedere defensiv pentru a nu primi gol cât și ofensiv pentru a încerca să surprindă în atac printr-o reușită, nu va avea probleme în privința rezultatului. Inter-ul a prins în ultimul meci al sezonului precedent ultimul loc de UCL unde speră să nu dezamăgească și nu cred că face asta în acest moment mai ales după debutul senzațional reușit în urmă cu 2 săptămâni când întorcea scorul în fața lui Tottenham de la 0-1 la 2-1 în ultimele 5 minute și iată cum Inter-ul are un moral excelent înaintea deplasării de la Eindhoven. În ultima etapă a reușit să câștige fără emoții în fața lui Cagliari cu scorul de 2-0 și iată cum lucrurile încep să se lege pentru nerazzuri.

Inter echipa probabila: Handanovic; D’Ambrosio, Miranda, Škriniar, Asamoah; Brozovic, Vecino; Keita, Nainggolan, Perišić; Icardi

Conform caselor de pariuri, italienii sunt favoriți la victorie în această seară însă și trupa olandeză are șansa ei mai ales dacă privim la jocul prestat în general de Jorgensen&Co. Totuși, cred că va cele două vor remiza într-o partidă în care vor înscrie maxim un gol, mai ales dacă italienii vor știi să se comporte pentru un rezultat de egalitate așa cum au obișnuit pe majoritatea în ultima vreme.

Pont pariuri Juventus - Genoa